Borsa İstanbul'un Ağustos Şampiyonu Beşiktaş Oldu

Futbol takımlarının saha içindeki rekabeti borsada da sürüyor. Dört büyükler Borsa İstanbul'daki mücadelelerinde ligden uzak bir tablo sergilemediler.

Ağustos ayını Avrupa Ligi'nde lige kalarak, ligde de kayıpsız yoluna devam ederek geçiren Beşiktaş, borsada da güldü.

Spor kulüpleri arasında hisseleri yüzde 23,4 yükselen Beşiktaş (BJKAS), yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Ağustos ayında tüm kulvarlardan elenen ve Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor ise en çok kaybettiren oldu. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği, Ağustos ayında yüzde 18,4 kaybettirdi.

Fenerbahçe, Ağustos ayını yüzde 1,3 artı ile kapatırken Galatasaray, yüzde 5,7'lik bir değer kaybı yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜİK Ağustos Ayı Enflasyonunu Açıkladı: Yıllık Enflasyon Yüzde 51.97'ye İndi!
TÜİK Enfasyon Verilerini Açıkladı, Kira Artış Oranları da Belli Oldu
Amed Sportif - Kocaelispor Maçının Hakemi İçin Tuhaf Yorum: Doğulu Hakem!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Evde Altını Olanlar Panikledi! 'Nakitle Altın Yasaklandı, El Konulacak' İddialarına Son Nokta Konuldu
Bu Tarihlerde Sipariş Verirken Dikkat! Kuryeler Sipariş Getirmeyecek
10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi