Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Şanlıurfa'da Yakalandı

Suriye’nin Ayn El-Arap kentinden terör örgütü PKK/YPG’nin talimatı ile Şanlıurfa’da silahlı ve bombalı eylem hazırlığındaki terörist ile ona yardım eden 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silahlı ve bombalı eylem talimatı aldığını ve bu nedenle sınırı geçtiğini itiraf etti

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Suriye'nin Ayn El-Arap kentinden, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristin Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalıştığını tespit etti. Ekipler, sınırı geçen terörist ile yardım ettiği belirlenen 3 kişiyi operasyonla yakaladı. Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan terörist, terör örgütünün sözde yöneticilerinden Şanlıurfa’da silahlı ve bombalı eylem talimatı aldığını ve bu nedenle sınırı geçtiğini itiraf etti.

3 kişi tutuklandı 1 kişi serbest

Terörle Mücadele Şubesinde işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
21.11.2022

Yahu bombalı silahlı eylemin şüphesi bile yetmeli, niye salıyosunuz adamı?

21.11.2022

Serbest olan sadece kablo mu getirmiş bişey yapmamış mı anlamadım ki niye serbest, bu nasılsa bomba falan yapamaz mı dediler noldu da serbest

21.11.2022

Zaten bu yasalar hep suçluyu koruyor nasıl serbest kalır nasıl daha az ceza alır hangi bahanelerle cezada indirime gidebilirizz.. mağdursa mağdur olduğuyla kalıyor.. karşı taraf müebbet bile alsa içi soğumuyor.. müebbetin bile yatarı 30 yıl çünkü! Böyle mahluklar insan bile değil merhameti haketmiyor!! Gün yüzü görmemeleri lazım.. elimizi kolumuzu bağlayan saçma insan hakları sözleşmesinin amk..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ