Bomba İddianın Cevabı Sonunda Verildi: Aynı Arabada Görüntülenen Çağla Şıkel ve Edis Sevgili mi?

Geçtiğimiz gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalanan Çağla Şıkel, hakkında çıkan aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi. Şarkıcı Edis'le aynı araçta görüntülenmesinin ardından sevgili olduklarına dair haberler çıkmasının ardından Şıkel'e 'Edis'le sevgili misiniz?' sorusu soruldu. Peki Çağla Şıkel ve Edis sevgili mi, aralarında ne var? İşte detaylar...

Biliyorsunuz ki magazin gündemi geçtiğimiz günlerde Edis ve Çağla Şıkel arasında bir aşk olduğu haberiyle çalkalanmıştı.

Yalnızca sevgili oldukları değil, Edis'in Şıkel'e evlenme teklifi ettiği dahi söylenmişti.

Etiler'de oğulları Kuzey ve Atlas ile kış alışverişi yaptığı esnada basın mensuplarının objektiflerine yakalanan Şıkel'e, "Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" diye soruldu.

Peki Çağla Şıkel ve Edis sevgili mi? Çağla Şıkel açıklamasında neler söyledi?

Geçtiğimiz ay aynı mekandan çıkıp aynı araca binerek uzaklaşmıştı Edis ve Çağla Şıkel. Sorulara ise hiçbir yanıt vermemişlerdi.

"Yok, arkadaşız. İnanılmaz iddialar bunlar. Gerçekten de buna inanıyorlar. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik... Kendisi ile arkadaşız."

Çağla Şıkel'in daha önce Edis konserinde keyifli dakikalar geçirdiği de kameralara yansımıştı. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Edis Beni Ara Dedi: 2031 Yılında Yaşadığını İddia Eden Kişi, TikTok'tan İletişim Kurmaya Devam Ediyor
En İyi Erkek Şarkıcı Seçilen Edis'in Ödül Gecesinde Ojeli Tırnaklarıyla Yaptığı Paylaşımlar Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
22.12.2022

Çağla şikeli çok begeniyorum aşırı hanımefendi ve asla dedikoduların odagında değil o yüzden olmuş bence yaşa gelince yagmur atacanda küçük pınar altuğdan ama mutlular sonuca bakın detaylara takılmayın

22.12.2022

anne hasretı cekıyodur belki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ