Bolu Kartalkaya'da Yangın Çıkan Otelin Gecelik Oda Fiyatı Dudakları Uçuklattı

Türkiye bugün güne yeni bir facia haberiyle başladı. Bolu'da Kartaltepe kayak merkezinde bulunan lüks bir otelde çıkan yangın sebebiyle ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 32 kişi yaralandı. Resmi açıklamanın yapılması beklenirken sosyal medyada otelin gecelik fiyatını görenler şaşkınlığa uğradı. Detaylar haberimizde

Bolu Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel'de sabah saatlerinde çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getirdi. 234 kişinin konakladığı otelde yangının restoran kısmından çıktığı açıklandı.

İlk belirlemelere göre çıkan yangında 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Kayıplarla ilgili net rakam resmi açıklamadan sonra belli olacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan TV100'e yaptığı açıklamada ölü sayısının çok daha fazla olduğunu, yangının yıllarca unutulmayacak acı bir gün olarak tarihe geçeceğini söyledi.

Yangınla ilgili detaylar gelmeye devam ederken otelin gecelik fiyatının 37 bin TL olduğu da ortaya çıktı. Yangın mağdurlarının ifadelerine göre otelde yangın merdivenin bulunmadığı da iddialar arasında.

İlgili diğer içerikler 👇

Kartalkaya Otel Yangınından Kurtulan Vatandaş O Anları Gözyaşlarıyla Anlattı: “Hiçbir Güvenlik Önlemi Yoktu”
Yangından Sonra İlk Görüntüler: Kartalkaya’daki Otelin İçi ve Havadan Görüntüleri Paylaşıldı
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezindeki Otel Yangınında 13. Kat Detayı: AK Partili İsmin Ailesine Ulaşılamıyor!

Popüler İçerikler

Boykot Çağrısı Sonrası Teşkilat'tan Çıkarılan Aybüke Pusat'tan İlk Açıklama Bambaşka Konuda Geldi!
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı: "Bugün Cumhurbaşkanlığı Koltuğu Padişahlık Koltuğudur, CHP'ye Vermezler''
İlkin Aydın'ın Polis Haftası Pankartını Tutmaması Sosyal Medyada Gündem Oldu
YORUMLAR
21.01.2025

10 kişi öldü, 32 kişi hayatını kaybetti derken?? Editör haberi düzenle

21.01.2025

Geceligi 37.000 TL ye ölüme gitmek.Yangin Merdivenleri bile düsünülmemis ve itfaiye yetersiz ve dagin basindasiniz.Iki Elham bir Kulüfle Imar Barisi dagitan AKP al buyur topla paralari ve kural cignemesine göz yuman artik her ihmalli ölüme bu isin Fitratinda var diyen Reis topla vergileri nereye harcandigi belirsiz 2033 yilinin hesaplarini yapiyor.23 yilda Milleti bezdirdiniz hala koltuk sevdasindasiniz.

21.01.2025

Gecelik 37 bin tl karşılığında sunulan 0 can güvenliği hizmeti..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ