Bolu'da Polislerden Atatürk Uyarısı: 'Atatürk Bizde Yere Koyulmaz'

Bolu’nun en işlek Caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde 2 Irak uyruklu genci sivil polis uyardı. Atatürk portresi satan gençleri 'Bizde Atatürk yere koyulmaz' diyerek uyaran polis alkış aldı.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
14.03.2018

Bir çok savaşta asker ve mühimmat sayımız düşmanınkinden azdı, hatta bazılarında düşmanın yarısı kadar bile değildi. Biz Türkler hep az kişi ile, az mühimmatla, aç karnına attık bir çok zafere imzamızı. Yine aynı şey oluyor. Bir el bizi ikiye bölüyor, iki tarafa da para, mevki ve güçlüye teslimiyet soslu bir mama veriyor. %51-60 arasında seyreden çoğunluk mamayı yerken, azınlık reddediyor. Çoğunluk acıkıyor, tekrar o elin kapısına gidiyor. O mamanın içine çarpıtılmış gerçekler, fitne ve biat sosu ekleyip daha bir büyük bir kapta veriyorlar. Zaten fikir olarak zayıf olan çoğunluk, onu o yapan şeyi, kendi fikrini kaybediyor. Bu arada azınlık hala aç. Bir mevkisi, parası ve maması yok. Fakat ideolojisi o kadar sağlam ki, çalı olsa eğilmiyor, demir olsa pas tutmuyor. Bu abiler o azınlıktan işte. Tarih tekerrürden ibaret. Yine az kişiyle, az mühimmatla, aç karnına yeneceğiz karanlığı.

14.03.2018

Öf yeni troll göndermişler. Gönlümüz Andy Dufresne'yi arıyor, neredesin Dufresne? En son 2002'de kazanmışsınız, şimdi o yarı kör gözlerinizle zalim gördüğünüz zihniyetten beter oldunuz. Ramazanda yemek yiyene dövecek gözle bakmak, insanları kıyafetine,dinine ve görüşüne göre yargılamak, sizden olmayanı düşman görmek, kadının aşağılanması, pedofilinin ve terörün katlarca artması, sürekli kandırılmalar, ben daha ne sayayım? İdeolojiniz o kadar lastikleşmiş ki, her yöne sonuna kadar esneyip en kötü darbeyi yine kendinize indiriyorsunuz. Neyse, umarım şu an azınlığın hangi taraf olduğunu ve o azınlığın ideolojisinin hangi lidere dayandığını farketmişsindir.

15.03.2018

zihinlerde yerde olmasın gerisi teferruat

15.03.2018

bazı değerlerimizin olması gerçekten çok güzel...

TÜM YORUMLARI OKU (21)