Bolu’da ‘Açık Giyinme’ Tacizi! Üniversite Öğrencileri Neye Uğradığını Şaşırdı

Bolu’da dün akşam saatlerinde kent merkezinde yürüyen iki üniversite öğrencisi, yanlarından geçen bir kadın tarafından ‘açık giyinemezsiniz’ diyerek tacize uğradı. Üniversite öğrencilerinin yanına gelerek ‘Böyle giyinmeyin’ diyen kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Bolu’da Gerici Taciz

Dün akşam saatlerinde Bolu’nun Kardelen meydanında yaşanan olayda, yoldan geçen başörtülü bir kadın, iki üniversite öğrencisinin giyimlerine karıştı.

Bolu merkezli yayın yapan medya14.net’in haberine göre; başörtülü kadın öğrencilerin yanına gelerek, “Annen, baban burada olsaydı böyle giyinir miydin? Böyle giyinemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Kadının sözlerine öğrenciler ise, “Sana mı kalmış? Sanane kardeşim. Benim annem de senin gibi kapalı ama senin gibi biri değil” diyerek tepki gösterdi.

Üniversite öğrencilerinin yaşadığı tacizin görüntüleri

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
YORUMLAR
15.06.2022

Yanindaki çocuğa acıdım... Kim bilir nasıl yetişecek..

15.06.2022

hülooooooooooo ergenlikten sonra pimi çekilmiş bomba gibi kadınlara dert olur

15.06.2022

Ben gayet modern bir ailede büyüdüm. 2 kız kardeşiz. Babam asla ve asla ne bize, ne anneme kıyafet konusunda karışmadı bu güne dek. Dekoltemi de giydim, minimi de giydim. Eşimin tüm ailesi kapalı. Beni böyle gördüler, böyle bildiler, böyle sevdiler. 4 senedir evliyim. Ne eşimden, ne eşimin ailesinden de bir kere bile giyimimle ilgili bir şey duymadım. Kayınvalidem beni güzel kızım diye sever, bugün çok hoşsun der, elbisen çok güzel der. Der de der. Dediğim gibi, olay inançta dinde falan değil, KAFADA. Kafası yerinde olan herkese selam olsun, bu gibilerin de canı cehenneme 🖕🏼

15.06.2022

Sen ne yanlışından bahsediyorsun be? Bana karışacak adam ne benim eşim olabilirdi, ne de ailesi ailem. Kimseyi inancından dolayı yargılamam, isteyen inanır isteyen inanmaz, isteyen başını kapatır isteyen açar. Ama kimse kimseye karışamaz. Benim ailem de, eşimin ailesi de gayet uyumlu, garip olan, ayrık olan sizin bu zihniyetiniz. Lütfen yorumuma başka cevap yazma.

15.06.2022

tokadı basamadınız mı ag mun karısının suratına

15.06.2022

Başörtülü bacımı dövüyorlar derlerdi.

TÜM YORUMLARI OKU (99)