Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: 'Kamuran Çay Attım Diye Kızdı, Cumhurbaşkanına Şikayet Edeceğim Seni'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yangın bölgesini ziyareti sırasında halka çay atmasından sonra, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu Meclisinde Ak Partililere çay atmıştı. O çay atma olayından sonra 'Hakaret ettin' eleştirilerine maruz kalan Tanju Özcan da mecliste, 'Cumhurbaşkanına hakaret ettin mi demek istiyorsunuz, o da attı' şeklinde cevap verdi.

Tanju Özcan'ın mecliste Ak Partililere çay fırlattığı o anlar: 👇

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Meclis Toplantısında AKP'li Meclis Üyelerine Çay Fırlattı

O çay fırlatma olayını hakaret olarak algılayan Ak Partilileri Cumhurbaşkanına şikayet edeceğini söyleyen Tanju Özcan'ın o anları: 👇

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
07.08.2021

Buglarını buldu adam ahshah

08.08.2021

şık hareketler :)) chp nin iktidar olabilmesi için başında olması gereken insanlar tanju başkan, mansur başkan gibi kişiler

08.08.2021

Ama gelin görün ki şöyle bir haber çıktı: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adı Cumhurbaşkanı adaylığı için geçen belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a canlı yayında mesaj gönderdi. Millet İttifakı'nın kendisinin adaylığını istemesi durumunda 'hayır' demeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adı Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla geçen belediye başkanları için 'Bir dönem daha devam etmeliler' dedi." bu ne demek mevcut iktidarı ayakta tutacağız demek. Bence artık Mansur Yavaş, Tanju Özcan gibi kişiler CHP den ayrılıp yeni bir parti kurmalı veya bağımsız aday olmalılar. Zaten sığınmacı konusunda Tanju Özcan da CHP yi eleştirdi, Kılıçdaroğlunun bunları göndereceğiz söyleminin altı tamamen boş gaz almaya yönelik gibi bir söylemi olmuştu, kendileri de bu güruhu ülkeye kabul ettirme eğilimde, Tunç Soyer de mülteciler için herkes bunu hazmetmeli bununla yaşamalı demiştir, İBB ve İzmir BB mültecilerle ilgili protokoller imzaladı. Yani bu konuda muhalefet de güvenilmez.

07.08.2021

Muhalefet liderleri örnek almalı Tanju Başkanı bazı konularda net bi tavırları olmalı. Ya da koltukları bıraksalar da taze kan gelse. Şu saatten sonra parti içinde Tanju Başkanı harcamaları zor baya halkın sesi oldu bu aralar . Hızla dikkatleri üzerine çekiyor. Hiçbir siyasetçiye yüzde yüz güven duymamakla Cumhurbaşkanı için aday olsa sadece mülteci konusundaki tavrıyla net oy veririm.

TÜM YORUMLARI OKU (25)