Bolu Belediye Başkanı Özcan: 'Canlı Müziği Özendirmeyelim; Kimsenin Kimseyi Rahatsız Etmeye Hakkı Yok'

Özellikle göçmenlere yönelik söylemleriyle tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, şimdi de hükümetin müzik yasağına destek çıktı. Özcan 'Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın. Canlı müziği özendirmeyelim' dedi. 

Son dönemdeki çıkışları ile birlikte sosyal medyada tepkileri üzerine çeken ve protesto edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez de canlı müzik konusunda konuştu. Özcan, can müziğin özendirilmemesi gerektiğini savunarak, canlı müzik yapan mekanlardan daha yüksek ücret tutmayı amaçladığını söyledi.

Özcan'ın açıklaması şu şekilde:

“Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın veya az yapılsın. Bunu hazırlarken amacımız mümkün olduğu kadar canlı müziği özendirmeyelim, gürültü az olsundu. Zabıta müdürümüze buradan bir talimat veriyorum. Müzik şikayeti konusunu emniyetle özel olarak konuşursanız yani böyle müziği bangır bangır açacak, öyle bir şey yok. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. O konuya el atalım”

Özcan'ın açıklamalarına sosyal medyadan tepki gecikmedi👇

Popüler İçerikler

İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
13.06.2022

Canlı müziğin de olacağı yer var olmayacağı yer var.Mesela Beylikdüzü sahilinde özellikle Pazar günleri öyle düğünler oluyor ki müziğin sesini Büyükçekmece'den duymak mümkün.Kimse istemediği bir anda istemediği bir şarkıyı da dinlemek zorunda değil.Nevizade'deki bir bardaki canlı müzik başka etrafta daha ziyade evlerin olduğu bir semtte başka

13.06.2022

Evimin içinden rahatlıkla duyulabilecek hiçbir canlı müziği ben de sevmiyorum. Evimde sessiz sakin oturabilmeliyim.

13.06.2022

Canlı müzik olayını bende sevmiyorum, profesyonel müzik varken herhangi birinin senin çok sevdiğin bi şarkıyı söylerken şarkıyı haşat edip kulaklarına göndermesi hiç mantıklı gelmiyor, tıpkı C.C. Catch'in "I can lose my heart tonight" gibi muhteşem şarkısını Yonca Evcimik'in rezil ettiği gibi

14.06.2022

Sevmiyorsun dinlememek bir tercih fakat sen sevmiyorsun diye 80 milyon insan içinden seven kitleyi kenara atamazsın

TÜM YORUMLARI OKU (48)