Bolivya'nın Eski Lideri Evo Morales'in Aracı Kurşun Yağmuruna Tutuldu

Bolivya'nın eski başkanı Evo Morales, Pazar günü Cochabamba'da bir radyo röportajına gitmek üzere arabasıyla yola çıktığı sırada silahlı kişilerin saldırısına uğradı.

Uzun bir süre Bolivya'nın liderliğini yapan ve çeşitli darbe girişimlerine maruz kalan Evo Morales'in aracı kurşunlandı.

AFP haber ajansının verdiği bilgiye göre Morales'in arabasına kurşun yağdırıldı, 14 kurşun araca isabet etti ve şoförü yaralandı.

Morales saldırının ardından açıklama yaparken, saldırının planlı olduğunu savundu. Morales, ""Geldiğim arabada 14 kurşun deliği var. Bu planlı saldırının tek hedefi beni öldürmekti" dedi.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa'da Barış Yemeği: AKP ve DEM Partililer Birlikte Görüntü Verdi
Özgür Özel'den 'Kürt Sorunu' Açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Perde Arkasında Kalma Suçlaması
Olay Yerindekiler Film Gibi İzledi: Tazminatını Alamayan İşçi Otogarda Patronu Vurdu!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!