Bolivya'nın Eski Lideri Evo Morales'in Aracı Kurşun Yağmuruna Tutuldu

Bolivya'nın eski başkanı Evo Morales, Pazar günü Cochabamba'da bir radyo röportajına gitmek üzere arabasıyla yola çıktığı sırada silahlı kişilerin saldırısına uğradı.

Uzun bir süre Bolivya'nın liderliğini yapan ve çeşitli darbe girişimlerine maruz kalan Evo Morales'in aracı kurşunlandı.

AFP haber ajansının verdiği bilgiye göre Morales'in arabasına kurşun yağdırıldı, 14 kurşun araca isabet etti ve şoförü yaralandı.

Morales saldırının ardından açıklama yaparken, saldırının planlı olduğunu savundu. Morales, ""Geldiğim arabada 14 kurşun deliği var. Bu planlı saldırının tek hedefi beni öldürmekti" dedi.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa'da Barış Yemeği: AKP ve DEM Partililer Birlikte Görüntü Verdi
Özgür Özel'den 'Kürt Sorunu' Açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Perde Arkasında Kalma Suçlaması
Olay Yerindekiler Film Gibi İzledi: Tazminatını Alamayan İşçi Otogarda Patronu Vurdu!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
Fabrikalar Yetişemiyor: Güneş Panelleri Tek Tek Çöpe Atılıyor