Bölgesel Yağlarını Dondur, Fazlalıklarından Sonsuza Kadar Kurtul: İstediğin Formda Görünmek Senin Elinde!

Bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmak, vücudunuzu forma sokmak için saatlerini spor salonlarında harcayan kişilerden birisi de siz misiniz? Tabii saatlerinizi salonlarda geçirmek, yoğun egzersizler yapmak da yetmiyor ve sıkı diyetler ile gün boyu kendinizi zorunluluklar içerisinde stres altında mı hissediyorsunuz? Size güzel bir haberimiz var; direnç gösteren bölgesel fazlalıklarınıza sonsuza kadar veda edebilirsiniz.

Elbette güne zinde başlamak ve sağlıklı yaşam için spor yapmak oldukça önemli, sağlıklı beslenme hayatımızın bir parçası olmalı fakat bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmak adına bu durumu işkence haline getirmek, dozu abartmak hiç doğru değil.

Özellikle pandemi süreci ile spor salonlarında uzun zamanlar geçirmek, gün içerisinde hareketli olmak daha zor bir hal aldı. Tüm bunları göz önünde bulundurarak ve bu stresleri yaşamadan, iş yaşamınızdaki yoğun mesaileri dert etmeden vücut hatlarınızı şekillendirmek, daha formda bir vücuda kavuşmak; karın, bel, basen gibi fazlalıklarınızdan kurtulup korse vb. destekleyicilere mecbur hissetmeden istediğiniz zaman istediğiniz kıyafeti giyebilmek için harika bir önerimiz var; Coolsculpting!

CoolSculpting, bölgesel zayıflama amacıyla lokal yağları ağrısız, güvenli ve ameliyat olmadan ortadan kaldırır.

İnvaziv olmayan, cerrahi bir prosedür içermeyen Coolsculpting; başta karın, simit bölgesi diye bilinen yan bölgeler, kollar, iç bacak, basen başta olmak üzere vücudun birçok bölgesinde oluşan istenmeyen fazla yağ dokusuna yalnızca tek seans uygulanan soğuk lipoliz tedavisinin en etkili ve güvenilir versiyonudur.

Tedavinin birkaç saat gibi çok kısa sürede tamamlanması, zaman kaybı yaşatmaması, istirahat gerektirmemesi, sonuçların kalıcı olması gibi faktörler nedeniyle Coolsculpting bölgesel zayıflama konusunda her geçen gün daha popüler olmaya devam etmektedir.

Kişilerin genetik yapılarına göre yağ hücrelerinin yerleşimi farklılıklar gösterir. CoolSculpting sisteminin en büyük farkı; yağ hücrelerinin sayısını diğer dokulara zarar vermeden kalıcı olarak azaltmaktır. Bu azalma %20 – %40 arasında değişir.

Coolsculpting tedavisi nasıl uygulanır?

Coolsculpting, yağ hücrelerini kontrollü şekilde dondurarak vücuttan atılmasını sağlayan FDA onaylı bir soğuk lipoliz teknolojisidir. Oldukça konforlu olan bu cihazın başlıkları, siz yastığınızla battaniyenizle rahat bir pozisyonda sedyeye yerleştikten sonra işlem yapılacak olan bölgeye yerleştirilerek sabitlenir. Akabinde sadece yağ hücrelerinize nüfuz edecek aplikatör çalışmaya başlar. Bu sırada siz dinlenebilir, kitap okuyabilir, internette zaman geçirebilirsiniz. Her bir başlık işlemi yaklaşık 35 dakikada tamamlar. İşlem tamamlandıktan sonra başlık vücudunuzdan çıkartılır ve 2-3 dakikalık bir masaj uygulanır ve tedaviniz tamamlanmış olur.

Coolsculpting sonuçları ne zaman ortaya çıkar?

CoolSculpting, diğer hiçbir sistemde olmayan 360° teknolojisi ile yağ hücrelerin kontrollü bir şekilde dondurur, diğer hücreleri etkilemeden donarak bozulmuş yağ hücrelerini kontrollü hücre ölümüyle vücuttan atılmasını sağlar. Burada size iyi bir haberimiz daha var. Yağ hücreleri ergenlikten sonra bölünerek çoğalma yetisini kaybeder yani giden yağ hücreleriniz asla tekrar dönmeyecek. Bu süre yaklaşık üç ayda tamamlanır. Her ne kadar işlemden 2-3 hafta sonra değişimi görmeye başlasak da üç ayın sonu bizim sonuçlarda zirveyi gördüğümüz zamandır.

İdeal kilosunda ya da yakın kiloda olup bedeninden, vücut hatlarından memnun olmayan, bazı lokal fazlalıklarından rahatsız olan kişilerin genelde sorun yaşadıkları bölgeler benzerdir. Coolsculpting ile aşağıdaki tüm bölgelere işlem yapmak mümkün olmaktadır.

  • Göbek

  • Alt Karın

  • Yanlar 

  • Sırt

  • Kol

  • Sütyen Katlantısı

  • İç bacak

  • Dış bacak

  • Basen

  • Çene altı (Gıdı)

Neden Coolsculpting?

Birçok farklı soğuk lipoliz cihazı var. Coolsulpting ise bir kryolipoliz cihazı. Bu cihazlar arasında klinik çalışmaları ve FDA onayı olan tek cihaz Coolsculpting. Klinik çalışmalar hekimler için en önemli kriterdir çünkü cihazın vadettiği tedaviyi gerçekten yaptığını kanıtlar. 

CoolSculpting uygulaması, cildin altındaki yağ hücrelerini nazikçe ve etkili bir şekilde azaltmak için hassas bir şekilde kontrollü soğutma sağlar. Tedavi süresince hastanın güvenliği patentli sensörler sayesinde anlık izlenir. Bu Coolsculpting’in patentli teknolojisidir. Bu sensörler sayesinde maksimum tedavi verimliliği sağlanır ve hasta güvenliği korunur.

Coolsculpting tedavisinde ek başka hiçbir işleme gerek duyulmaz, tek başına yeterlidir ve sonuçlar kalıcıdır. Coolsculpting soğuk lipoliz Ankara tedavileri hakkında ve bölgesel zayıflama Ankara detayları hakkında daha fazla bilgi almak için klinik numaramız 03122857508 numaralarından bizleri arayabilirsiniz.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Buket Yıldırım

https://www.drbuketyildirim.com

Facebook: @drbuketyildirim

Instagram: @drbuketyildirim

YouTube: Buket Yıldırım

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
15.01.2021

Eritilen yağlar bir çok alanda değerlendirilebilir mesela başta Uzay ve Havacılık Sanayi Otomotiv ve Gıda sektörleri gibi yerlerde kullanılabilir. Hem katkısız hem de son derece natürel olur. Yenilenebiilir ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olmaya kesinlikle muhtemel bir aday olacaktır Bu sayede doğayı kirletmeyen ve aynı zamanda ülke ekonomisine de katkısı da olur :)))

15.01.2021

Ağzını tutsan biraz, enerjik olsan bu iş ok. Zihinde herşey. Akıl sağlığı ömenli balance vs vs vs. 😉

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ