"Bohemian Rhapsody"nin Yapımcısından Michael Jackson Biyografisi “Michael” Geliyor!

Popun efsane ismi Michael Jackson'ın hayatı film oluyor! Biyografi filmi “Michael”ın yapımcıları ve dağıtımcısı belli oldu bile.

Hadi gelin, detaylara hep birlikte bakalım!

"Popun Kralı" olan Michael Jackson'ın hayatı film olacak! 🥳

Hayatı boyunca Billie Jean, Beat It, Thriller, The Way You Make Me Feel ve Man in the Mirror gibi hitlere imza atan Jackson, 400 milyonun üstünde albüm satışı yapmasıyla müzik tarihinin en çok satan sanatçılarından biri biliyorsunuz ki.

Oscar ödüllü "Bohemian Rhapsody"nin yapımcısının çekeceği biyografik film, Michael Jackson'ın özel hayatını ve sanatsal sürecini ele alacak.

Ayrıca, Jackson hakkında çıkan çocuk istismarı iddiaları ve bu iddiaların kariyerine olan etkileri, 2009'dan ölümüne kadar yaşadıkları işlenecek.

Filmin senaryosunu, En İyi Film Oscar'lı "Gladiator"un ve Martin Scorsese filmi "The Aviator"ın yazarı, üç Oscar ödüllü John Logan kaleme alacak.

"Michael" adıyla çekilecek olan filmin yapımcılığını Freddie Mercury'nin hayatını başarıyla anlatan Graham King, yapımcılıkta John Branca ve John McClain ile işbirliği içinde olacak.

Filmde Michael Jackson'ı kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Yeni detaylar geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BluTV, Netflix, Gain ve Exxen'de Yayınlanan Kullanıcıların Çok Sevdiği En Popüler Diziler
Aşkı ve Tutkuyu Her Sahnesinde Hissedeceksiniz: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz En İyi Romantik Filmler
Buram Buram Erotizm Kokan Sahneleriyle Büyük Olay Yaratıp Beğeni Rekorları Kıran En İyi Filmler

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
22.03.2022

Umarım kişisel hayatını anlatan kısımlarında Neverland'de yaşananları gerçekten bilen kişilere yer verilir: ailesi, Tom Mesereau gibi adaleti gerçekten önemseyen hukukçular, MJ'i gerçekten tanıyan insanlar, Neverland Ranch'i 13 defa arayıp hiçbir suçlayıcı kanıt bulamamış FBI... MJ'in ölümünden önce ve yıllar sonra para ve şöhret açlığı çekip daha fazla sömüremedikleri bir aileye karşı intikam duygusuyla asılsız, sürekli değişen ve yalan olduğu bariz iddialar ortaya atanlara veya kuduz akbabalar gibi karalama operasyonu yapan tabloid medyaya değil.

22.03.2022

Bu konuya gayet ilgiliyim çünkü hem MJ'i seviyorum hem de adaletsizliğe uğradığı kanıtlanmış insanların arkasındayım. Evet, MJ'in aleyhine hiçbir kanıt yok, hiçbir zaman da olmadı. Leaving Neverland insanların duygularını manipüle etmek için tasarlanmış koca bir yalan, iddialarının arkası bomboş. Ama malesef insanlar gerçeği öğrenmeye çalışmak yerine haber başlıklarına şöyle bir bakıp inanmak istediği şeye inanıyor, sırf MJ için değil, genel olarak :(

10.02.2022

Iyi hoş ama Michael Jackson'ı kim oynayabilir ki🤔 onun gibi şarkı söyleyip, dans edebilecek bir oyuncu var mı piyasada?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ