Boğum Boğum Olmuş Bile: Pınar Deniz, İki Ay Önce Kucağına Aldığı Fikret Hakan'ın Babasıyla Pozunu Paylaştı!

31 Mart'ta ilk bebeği Fikret Hakan'ı kucağına alan Pınar Deniz, oğlu ve kocasının spor pozunu paylaştı! 2 aylık Fikret Hakan'ın boğum boğum halleri kalp eritti... Buyurun, detayları beraber inceleyelim!

Yargı dizisiyle fırtınalar estiren Pınar Deniz, geçtiğimiz eylül ayında meslektaşı Kaan Yıldırım'a "Sonsuza dek evet" demişti.

İlk günden bu yana bazıları tarafından oldukça antipatik bulunan ikili, gelen tüm eleştirilere rağmen birbirine sımsıkı sarılmış, ilk görüntü verdikleri Melike Şahin konserinin ardından tuttukları eli hiç bırakmamışlardı. 

17 Eylül'de de Roma'da sadecik, yalnızca arkadaşlarının ve aile üyelerinin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Evlilik dedikoduları beraberinde hamilelik dedikodusunu da getirmişti, mutlaka denk gelmişsinizdir.

"Bebek mi bekliyorsunuz?" sorusuna 32 diş gülerek yanıt veren Pınar Deniz, haberleri direkt doğrulamasa da bebeğin yolda olduğu sinyalini bakışlarıyla vermişti.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz, 31 Mart'ta ilk oğullarına kavuştu! İsmini de Fikret Hakan koyduklarını açıkladılar. 

Neredeyse tamı tamına iki ay oldu, geçtiğimiz haftalarda Pınar Deniz'in paylaştığı dump'ta oğullarıyla ilk tanıştıkları anda gözyaşlarına boğulduklarını görmek dışında çiftten bir haber alamamıştık.

İlk aile pozları kalbimizi eritirken, bir de 'Geç olsun güç olmasın' dedirten bir hamle gelmişti Pınar Deniz'den... Evliliğin üstünden 8 ay geçtikten, bebek de geldikten sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmeye karar vermişti kendisi.

Kaçıranlar için detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Geç Olsun Güç Olmasın Diyelim: Pınar Deniz'den Bebek ve Evlilikten 8 Ay Sonra Gelen Hamle!

Pınar Deniz, geçtiğimiz saatlerde ise Instagram hikayesiyle aramıza geri döndü! İki aylık miniği Fikret Hakan'la babasının pozunu paylaştı.

Kaan Yıldırım'ın spora giderken bile yanından ayıramadığı Fikret Hakan'la yan yana pozu gören herkesin içinin yağlarını eritti. 

Adettendir, bebeğin yüzü emoji'yle kapatılmıştı fakat iki aylık Fikret Hakan'ın insanı çıldırtan bebek boğumları gözden kaçmadı. Pınar Deniz, baba oğul pozunu, 'Kas var, kas var' diyerek paylaştı. 🧿

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bu İşin Tadı Kaçtı: Sydney Sweeney'in 'Kendi Banyo Suyundan' Sabun Yapacağını Öğrenen Erkekler Sıraya Girdi
Dördüncü Dolgu Temizleme Ameliyatından Çıkan Danla Bilic'in Vücudundan Çıkan Dolgu Maddesi Şoke Etti!
Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in The Orient Express Tatilinin Kaça Patladığını Duyunca Aklınızı Yitireceksiniz!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
YORUMLAR
30.05.2025

Spora giderken dediği de evin bodrumu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ