Boğaziçililere Polis Müdahalesine Karşı Sosyal Medyada #NefesAlamıyorum Tepkisi

Dün Kadıköy'de Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği eyleme polis müdahale etti. Polisin sert müdahalesi tepki çekti. Twitter'da #NefesAlamıyorum etiketiyle polisin müdahalesine tepki gösteriliyor. 

Boğaziçili öğrenciler Rektör Melih Bulu'nun istifası ve tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılması için dün eylem düzenledi. Kadıköy'de bir araya gelen öğrencilerin eylemine polis müdahale etti. Çok sayıda öğrenci darp edilip yerlerde sürüklenerek gözaltına alındı.

Polisin müdahalesi objektiflere böyle yansıdı 👇

AFP Foto Muhabiri Bülent Kılıç'ın Objektifinden Kadıköy'de Boğaziçi Gözaltıları 📷

#NefesAlamıyorum etiketi Twitter Türkiye'de en çok paylaşılanlar arasına girdi 👇

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
02.04.2021

Abi etmeyn eylemeyin bu çocuklar eşkıya değil sadece protesto yapıyorlar bu kadar güç kullanmayın gözünüzü seveyim..

02.04.2021

Sadece öğrencilerin değil.... ..... Toplumun durumunu gösteriyor.... ..... Reis ve avanesi ... Yıllardır tüm toplumun boğazını sıkıyor ..... ...... 🤪😡😠

Pasif Kullanıcı
02.04.2021

Faşist derecede Türkçü bir bireyim bu insanlar fikrimin zıttı olabilir fakat hiçbiri bu şekilde göz altına alınmamalı hep birer Türk evladı Türk genci zamanında çözüm sürecinde siktimin pkklı hdpli orospu çocukları özerklik diye naralar atarken okullardan bayraklarımızı indirirken Fırat Çakıroğlu gibi kahramanlarımız öldürülürken polisin müdahalesini bırak korkudan sen bile çıkarmıyorlardı hey allahım hey ülke ne günlere kalmış

Pasif Kullanıcı
02.04.2021

konudan alakasız olarak merak ettiğim bişey var. hadi islamcı piçleri anlarım, çocuk çocuk skecekler diye islamı benimsemişler de, siz faşolar neye dayanarak diğer etnik kökenli insanlardan üstün olduğunuzu düşünüyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (13)