Boğaziçili Genç Barfiks Demirine Asılı Bulundu

İstanbul'da yaşayan Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi Ömer Pural, yarı zamanlı çalıştığı işyerindeki barfiks demirine asılı halde bulundu. Polis, olaya ilişkin intihar şüphesi üzerinde duruyor.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında 4. Levent’te meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi Ömer Pural (23), önceki gün akşam saatlerinde yarı zamanlı çalıştığı kaya tırmanışı salonuna geldi.

Burada mesaisini tamamladıktan sonra işyeri çalışanı Barış G, Pural’a işyerini kapatacağını ve çıkmaları gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Pural, işyerinde biraz daha kalacağını ifade ederek Barış G’ye çıkabileceğini belirtti.

İşyerinden ayrılan Barış G, sabah saatlerinde geri geldiğinde Ömer Pural’ı barfiks demirine asılı  halde buldu.

Çalışanın ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Pural'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İntihar üzerinde duruluyor

Olayın ardından çalışma başlatan ilçe ekipleri, işyeri çalışanı Barış G’nin ifadesine başvurarak işyerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Yapılan inceleme sonucunda polisin gencin intihar ettiği şüphesi üzerine durduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında gencin cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gencin ölümünü haber alan yakınları ise yasa boğuldu.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olan ve üniversitenin Dağcılık Kulübü’nde olduğu öğrenilen Ömer Pural’ın dağcılık ve tırmanma sporu yaptığı öğrenildi. Ayrıca gencin yaklaşık 5 ay önce sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Gençten geriye ise kayalıklarda tırmanış yaptığı görüntüleri kaldı.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
14.05.2022

23 yaşında. Boğaziçi Üniversitesi nde okuyor. Dağcılıkla ilgileniyor. Dışardan baktığında özenilecek bir yaşam fakat en büyük etken gelecek kaygısı bence.Özellikle zeka ve okumayla bir yerlere varamayacağını anlayan gençler buhran içinde. Çünkü hayat bir paket makarna ve akşam çekirdek çitlemekten ibaret değil…

14.05.2022

Bu gülücük emojisine tıklayan geri zekalıya saygılarımı yolluyorum

18.12.2022

Ben baktığımda vardı kaldırfı galiba

14.05.2022

İntahar etmenin pek çok sebebi olur illaki..ama en büyük sebebi gelecek kaygisidir...gelecegini karanlik giren kisi orn.sevgilisini tutunabildigi tek dal olarak görür ve kaybina katlanamaz..gelecek kaygısı olmasa..yeni ask yeni is..yepyeni bir yasam hayali kurar intahar aklina bile gelmez...bogazicinde okuyan adam her yonuyle donanimli yada hayata en azindan bu kadar küs olmaz...gencligi rezil ettiler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ