Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, İletişim Fakültesi'ne de Dekan Oldu

İstifası için öğrencilerin ve akademisyenlerin protesto gösterileri düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, üniversiteye yeni açılan İletim Fakültesi'ne vekaleten dekan olarak atandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'nun yeni kurulan İletişim Fakültesi’ne de dekan olarak atandığı ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde akademisyen ve öğrencilerin Melih Bulu'ya yönelik protestoları devam ederken Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Bulu'ya yeni bir görev daha verildi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 6 Şubat'ta kurulan İletişim Fakültesi'ne vekaleten dekan olarak Bulu atandı. Boğaziçi Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, YÖK'ün Bulu'yu vekaleten dekan olarak atama kararı 14 Nisan'da gönderildi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
20.04.2021

okulu üstüne yapacaklar az kaldı. hatta herkes çıksın hem dekan hem akademisyen hem de öğrenci olsun takılsın tek başına. ders aralarında da kantinci olur kendine çift kaşarlı tost falan yapar.

Ögrenci olarak ta atanması yakındır.

20.04.2021

Buna kumdan bir üniversite yapalım, gitsin orada oynasın.

TÜM YORUMLARI OKU (15)