AKP'den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, rektörlük binasının kapısını mühürledi.
AKP'den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, rektörlük binasının kapısını mühürledi.
Fotoğraflar: Twitter
Prof. Dr Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atamasına yönelik tepkiler sürüyor.
Bulu'nun atanması kararı, bugün üniversite öğrencileri tarafından 'mühürleme' eylemiyle protesto edildi.
Öğrencilerin üniversitenin rektörlük binasına astığı mühürde, “Bu Bina AKP’li Melih Bulu’nun Rektör Atanması Sebebiyle Boğaziçi Öğrencileri Tarafından Mühürlenmiştir!” ifadesi yer aldı.
'İntihalci rektör istemiyoruz', 'Üniversiteler bizimdir' , 'Kayyum rektör istemiyoruz' sloganları atan öğrencilere, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve ODTÜ öğrencileri de destek verdi.
2023 seçimlerinde bu bilinçli gençlerimiz oy kullanacak. Yıllarca akpnin oy topladığı geri kafalı zihniyeti bozuk ihtiyarlar günden güne azalıyor.
Helal olsun be gençler. Bu ülkeyi sizler kurtaracaksınız
Vatan haini ilan ederler şimdi bu ülkenin en parlak çocuklarını...