Boğaziçi Üniversitesi'nde Arbede! Rektör Naci İnci'nin Arabasının Üzerine Çıktılar

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, makam aracına bindiği esnada öğrencilerin protestosuna maruz kaldı.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasıyla başlayan kaos kampüste devam ediyor. Bulu'nun görevden alınması sonrası yerine Prof. Dr. Naci İnci'nin rektör olarak getirilmesi de üniversitedeki tansiyonu düşürmeye yaramadı.

Yeni rektöre de protesto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu'nun ardından üniversiteye önce vekaleten, sonra yeni rektör olarak atanan Prof. Dr. Naci İnci'ye de öğrenciler protesto başlattı.

Aracın önüne geçtiler

Protestoların bugün 274. gününe girilirken üniversitede öğrenciler şiddet olaylarını artırdı. Rektör Naci İnci rektörlük binasından çıkarken öğrencilerin tepkisiyle karşılaştı. Bazı öğrenciler Naci İnci'nin bindiği makam aracının önünde durarak geçmesine izin vermedi.

Otomobilin üzerine çıktılar

Aracın üzerine daha sonra yarı çıplak bir şahıs çıktı. Özel güvenlik ekiplerinin olayı engellemeye çalışmasıyla da arbede yaşandı.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
05.10.2021

Yani kusura bakma adamların okulunu ımara acacaklar sacma sapan okulla bagı olmayan rektorler atayacaklar bide TR'nin en iyi okuluna bunu yapacaklar kusura bakmayın cocuklar haklı cocukları dınleyen yokkı sukunetle cozmek ıstedıler olmadı kac aydır hocalar eylem yapıyor gene ıpleyen yok ... makam arabası olmasına gerek de yok bısıkletle gıtsın ıyı olmus

05.10.2021

Ya abi böyle davranışlar haklı iken bir anda haksız konuma getirir. Eylemlerde bu tarz davranışlara kesinlikle izin verilmemesi gerekiyor. Genelde yapılan eylemlere bakıyorum niyet olarak güzel bir amaca hizmet ediyor ama sonra bir şekilde vurma kırma şeklinde davranışlar oluyor veya toplumun milli ve kültür değerlerine ters -ana konu ile zerre ilgisi olmayan- olaylar yaşanıyor. Sonra medyada bu allanıp pullanıyor haksız konuma düşüyorsunuz. Yunus Emre'nin çok sevdiğim dizeleri ile bitiriyorum. "Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı"

Hükümetin istediği o zaten protestolara özel olarak bazı insanlar yerleştiriliyor ve bu kişiler birden protestonun seyrini değiştirip halkın gözünden düşürüyor.

05.10.2021

Tamam melih bulu olayında haklıydınız tepkinizi gösterdiniz görevden alındı yerine bir başkası atandı. Peki şu an ki tekpinizin sebebi nedir be sikikler diye sorarlar adama.

TÜM YORUMLARI OKU (12)