Boğaziçi Öğrencilerine ve LGBTİ'lere Destek Veren Başörtülü Genç Kadına Yapılan Çağ Dışı Yorumlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AKP'den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak ataması ve ardından da öğrencilerin düzenlediği protestolar şu sıralar yine gündemimizde.

Dün de hem gündüz hem de akşam saatlerinde düzenlenen eylemlerde onlarca öğrenci gözaltına alındı.

Hem bu gözaltılar hem de polisin, ”aşağı bak” emri sosyal medyada büyük tepki çekti. #AşağıBakmayacağız etiketi Twitter'da TT oldu.

Buradan detaylara bakabilirsiniz;

Polis Boğaziçi Üniversitesine Girdi: 159 Öğrenci Gözaltına Alındı

Twitter'da da herkes gibi bu başörtülü kadın arkadaşımız Boğaziçi öğrencilerine destek verdiği bu paylaşımı yaptı.

Tabii kadın arkadaşımızın başörtülü olup öğrencilere destek vermesi ve LGBTİ haklarını savunması birilerini rahatsız etti.

@drisTOMRUK

@SeydaMehlika

@FikrSaadet

@ErhanAk40526220

@bizdedeyok

@agacksuleyman21

@ugurerkibas

@Talebe6

Başörtüsünün olduğuna inanmayanlara da bu güzel fotoğrafla cevap verdi.

Hadi şimdi yorumlara gelin. 

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR

Ya Allah aşkına ne zaman şu cahilliklerinizden vaz geçeceksiniz. Asıl siz Kur’an’ı nerenizden okuyorsunuz?? Onların cinsel yönelimlerinin farklı olması insan olmadıkları anlamına gelmez! Tabii ki de onların hakları insan haklarıdır, çünkü onlar da insan! Asıl insan olmayan sizsiniz. Burada herkes ister Ateist, ister Hristiyan, ister Müslüman olur. Burada herkes ister açık giyinir ister kapalı. Burada herkes ister hetero olur ister eşcinsel. Bu sizi zerre ilgilendirmez ve karışma hakkı da vermez. (İnsanlığın kötülüğüne olmadığı dair). Bir kerede karşınızdaki kişinin sadece iyi bir insan olup olmadığına bakın, onu ilgilendiren şeylere bakmayın!

02.02.2021

Lut kavminde fuhuş vardı evet. Fuhuş erkek-erkeğe, kadın-kadına, erkek-kadına da günahtır. Lut kavmi eşcinsellik yüzünden değil fuhuş, zina olduğu için helak edilmiştir. Ayrıca açıp okusaydınız eğer bol keseden sallayan insalar, ensest ilişkilerde mevcuttu. İslam hoşgörü dinidir. Mevlana ne olursan ol yine gel demiştir. Ama sizin gibi çomarlar cahilliğinizi her yere saçma peşindesiniz. Ben de lgbt bireyiyim. Ama burda saçma salak yorum yapan insanlardan daha çok Allahın emirlerini yerine getiriyorum, inşallah. Namazımı asla aksatmam, vaktinde oruç tutarım. Umreye gittim inşallah hacca da gideceğim. Şimdi bana veya o kıza kim Müslüman değil diyebilir? Hoş siz bunu demenin başlı başına günah olduğunu da bilmezsiniz. Lgbt bireyleri sapkın değildir. Sapkın olan zihniyetlerdir. Sapkın olan düşünmekten yoksul beyinlerdir.

Gerçekten seni tüm kalbimle tebrik ediyorum❤️ Allah her zaman yanında olsun 🙏

02.02.2021

Tesettürlüyüm. Her daim eşcinsel evlilik hariç lgbtii+ ların haklarını savunacağım. Gözümde çok büyük günahkarlar, zaniler evet. Ama onlara son nefeslerine kadar tövbe kapısı açık ve yaptıkları Allahla kul arasında. Kul hakkı yiyenleri ise asla savunmayacağım çünkü onlar için Allah bana kul hakkıyla gelmeyin diyor.

02.02.2021

Lgbt hakları nelerdir peki? Yok rektör protestosunda lgbti nerden türedi onu da çözemedim de normal zamanda mesela nelerdir hakları öğrenmek isterim sorun değilse?

TÜM YORUMLARI OKU (102)