Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri Töreni 7 Aralık'ta Gerçekleşecek!

Bu sene 7 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesinin en prestijli ödül töreni olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri Töreni tekrardan gerçekleştirilecek. Tören sanat sergileri ile Gülsin Onay, Güher ve Süher Pekinel gibi dünyaca tanınmış sanatçıların katılımlarıyla müzik resitalleri eşliğinde olacak.

İşte detaylar 👇

ENSO (Engineering Society) 1914 yılında Robert College Engineering Society olarak kurulmuş ve 1989'da okulun Boğaziçi Üniversitesi olmasıyla birlikte bugünkü ismine kavuşmuştur.

Türkiye'nin en eski ve en köklü öğrenci kariyer kulübü unvanını elinde tutan kulüp, bu sene 108. yılını kutlamanın ve mutluluğunu yaşıyor.

Her sene Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri, Boğaziçi Üniversitesindeki en prestijli ödül töreni olma unvanını taşıyor.

Belirlenen kategorilerde internet üzerinden yapılan oylamalar ile sektörün önde gelen şirketlerini ve üst düzey yöneticilerini ağırlayıp okullarında ödüllerini takdim ediyorlar.

Bu sayede hem kendileriyle tanışma fırsatı yakalayıp hem de keyifli bir gün geçiriyorlar.

Bu sene yine Boğaziçi Üniversitesi’nde 7 Aralık Perşembe günü fiziksel bir şekilde gerçekleştirilecek Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri kazananlarıyla buluşacak.

👇

👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!