Boğaziçi Film Festivali'nde TSK'ya İftira Tartışması: Şebnem Korur Fincancı İçin 'TSK'ya İftira Attı' Dedi

Son günlerin tartışmalı konusu olan Şebnem Korur Fincancı konusu Boğaziçi Film Festivali'nde de ortaya çıktı.

Oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali'nde ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden Özcan Alper'e tepki gösterdi ve "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek salonda bağırdı.

Yönetmen Selcen Ergün ise Burak Haktanır'ı 'eril dil' kullandığı gerekçesiyle eleştirdi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
30.10.2022

Hak etti tutuklanmayı, kimse kusura bakmasın! Alenen iftira atıyor ve bunu doktor ünvânı ile yapıyor!

30.10.2022

Böyle kişilerin ifadesini de, özgürlüğünü de silkmek lazım..! Adamsın Burak Haktanır.

Ben anlamıyorum Ş.K. Fincancının iftira attığı da ıspatlandı. izlediğim dedi videoda, epilepsi tarzı bir şey geçiren "Baz Mordem" isimli teröristin ölüm haberi Ağustos ayında bizzat kandilin kendi haber sitesi ANF tarafından verilmiş ve sebep olarak hastalık belirtilmiş. Kimyasal silah benzeri iftirası 2019'da zeytindalı harekatında da atılmıştı, burada amaç çamur at izi kalsın, uluslararası örgütler incelemeye gelsin operasyonlara ara verilsin.

31.10.2022

eril bir dil! sonra diyor ki ben söylendiğini bile anlamadım. valla bizim sanatçı camiası kadar aptalı yok, yanındaki ezikte neyi alkışladığını bilmeden "eril" lafını duydum bunu alkışlamam lazım diyerek mal mal alkış tutmuş. Orada bir tane vatan evladı varmış o da gerekeni yapmış.

31.10.2022

Söyleyen şahıs da Eril bir dil demenin anlamını biliyor mu? Adamın haykırmaya çalıştığı şey ile erilliğin ne alakası var? Ama dediğiniz gibi bunu anlamayan onlarca zeka fukarası alkış tutuyor "eril dedi, acayip bir şey söyledi, kesin karşıdakini mat etti,madara etti" diye. Yani anlam verememekle beraber bir toplumda marjinal olayım,muhalif olayım, herşeye karşı olup toplumun yanında görüneyim amacıyla hareket eden ne kadar menfaat düşkünü insan varsa hepsi zeka fukarası sözde entelektüeller.

TÜM YORUMLARI OKU (44)