Boeing 747 Kullanan Pilotun Uçuş Sırasında Uyuduğu Anlar

China Airlines'a ait Boeing 747 kullanan bir pilot, uçuş sırasında uyudu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekerken pilotun da China Airlines'da 20 yıldır çalıştığı belirtildi.

Pilotun ismi açıklanmazken, genellikle Tokyo, Okinawa, Seoul ve Hong Kong uçuşlarında görev aldığı, ayrıca pilot yetiştirme okulunda eğitimci olarak çalıştığı belirtildi.

Tepki çeken videonun kopilot tarafından çekildiği tahmin ediliyor.

Chine Airlines olayla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu pilotun cezalandırılacağını, videoyu çeken kişinin kopilot olduğunun kanıtlanması halinde onun hakkında da çalışma arkadaşını uyandırmak yerine video çekmesinden dolayı işlem yapılacağını açıkladı.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
22.02.2019

Bence yanındaki yardımcı pilot kaptan pilot olabilmek için adamın ayağını kaydırmaya çalışıyor :D

Pasif Kullanıcı
22.02.2019

Oto pilot diye bir şey var hem belki adamın o sırada içi geçti. Oda insan sonuçta yorgun olmuş olabilir. Uçağı da tek pilot uçurmuyor zaten. Büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

O dinlenmeyi uçağın içinde yer alan dinlenme odalarınızda olması gerek miyor mu? Ben mi yanlış biliyorum kokpitte oturdugu koltukda böyle uyuya kalmak ne kadar güvenli? Uyku halinde farkında olmadan hatalı bir dokunuş ne biliyim olur ya öyle seyler böyle yaşanmış bir vaka yokmu?

23.02.2019

uyur sorun değil diğer pilot uyumamak kaydıyla merak etme düşmez o uçuk uyudu diye

TÜM YORUMLARI OKU (7)