Bodrumlu Temizlik Personeli İşini Müziğin Ritmine Kapılarak Yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren temizlik personeli Hüseyin Dağdevirir, işini taktığı kulaklıkla müziğin ritmine kapılarak büyük bir keyifle yapıyor.

Yaklaşık 7 yıl önce Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başlayan Hüseyin Dağdevirir, her gün elinde süpürgesi ve arabasıyla Bodrum sokaklarını dolaşıyor.

Her sabah büyük bir keyif ve heyecanla işini yapmaya çalışan genç, kulaklığını takıp o an dinlemek istediği müziği seçtikten sonra işini yapmaya başlıyor. Süpürgeyle çeşitli figürler de yapan Dağdevirir'e çevredeki vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

Amirleri ve mesai arkadaşları tarafından da çok sevilen Hüseyin Dağdevirir'in videoları sosyal medyasında ilgiyle izleniyor.

Dağdevirir, müzik eşliğinde iş yapmanın kendisine ilham verdiğini söyledi.

Özgün olmayı çok sevdiğini ifade eden Dağdevirir yaptıkları için şu ifadeleri kullandı:

'Arabamda hoparlör var telefonla ona bağlanıyorum ve müziğimi açıyorum. Yaz aylarında insanlarla dans ederek işimi yapıyorum. Çok güzel karşılıyorlar, tebessüm edip dans ediyorlar. Yaklaşık bir yıldır çalışırken dans ediyorum. Güneşin ışığı hep üzerimde olduğu için güneşi görünce bambaşka hayat yaşıyorum. Kendimi motive etmeyi çok seviyorum. Birçok müzik dalını seviyorum ancak daha çok eski, yabancı şarkıları dinlemeyi seviyorum. Müziğin doğası, ritmi bambaşka oluyor. Hissetmek, yaşamak ve görmek lazım. Elimde sihirli bir değnek yok belki ama süpürgem var. Müzik ve şarkı benim için bambaşka bir hayat. Anı yaşamayı ve anda kalmayı, sanatsal farkındalıklar oluşturmayı seviyorum.”

İşte Hüseyin Dağdevirir'in işini keyifle yaptığı anlar...

Kızını Kucağına Almak İçin Gün Sayan Burcu Biricik'in Kırmızılar İçindeki Hamilelik Pozları Mest Etti

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.03.2024

Allah neşeni bozmasın 👏

Pasif Kullanıcı
09.03.2024

Bodrum ve müzik daha ne olsun ki🥰

09.03.2024

Bizim evin oralarda belediyeye çalışan bi temizlik görevlisi vardı, gece 12-1 civarı denk gelirdim çoğu zaman, her denk geldiğimde selam verip kolaylık dilerdim bi gün adam bana öyle bi mahçup şekilde teşekkür etti ki çok hoşuma gitti adam bana şunu dedi "kardeş Allah senden razı olsun her gördüğünde selam veriyon, sırf çöpçü olduğumuz için insan yerine bile koymuyorlar, yüzümüze bile bakmıyorlar, sen özellikle gelip selam veriyon hal-hatır soruyon Allah binlerce kere razı olsun" dedi hem hoşuma gitti hem utandım insanlar gerçekten öyle, sırf statüsü yüzünden hem yüzüne bakılmayan hem de akşama kadar yalakalık edilen insanlar var, sadece içinde olduğu konumu yüzünden

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ