Bodrum'daki Bir Esnaf 'İşler Nasıl Gidiyor?' Sorusuna Cevap Verdi: Avrupalılar Bile Yüksek Görüyor

Bodrum, Türkiye'nin en popüler tatil bölgelerinden olmasına rağmen, son zamanlarda yüksek fiyatlar nedeniyle eleştiriliyordu. Eleşiri oklarının hedefi olan Bodrum'daki bir esnafla @mabollamedya röportaj yaptı.

Esnaf kadına 'İşler nasıl gidiyor?' sorusu yöneltildi. Esnaf ise işlerin iyi gitmediğini, artık Avrupalıların bile fiyatı yüksek gördüğünü söyledi.

Enflasyondan dolayı fiyatların çok yüksek olduğunu söyleyen esnaf, iki sene içinde Bodrum diye bir yerin kalmayacağını da ekledi.

Videonun tamamı için:

Esnaf kadının verdiği röportaj, sosyal medyada tepki çekti 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Başka Ülkede Yaşanması Mümkün Değil: Şarjı Biten Otostopçu Gençleri Evlerinde Misafir Ettiler
Şu Şekil Zevk Alacaksın Yaptığın İşten! Yeni Zelanda'da Yaşayan Türk Viral Oldu
Ölmek Üzereyken Bulunan Köpeğin Değişimi Gözlerinizi Yaşartacak!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.07.2024

paraları nerdeyse 40 katı değerli olanlar bile madem fiyatları yüksek görüyor ne diye şişe suyu 200 TL ye satiyorsunuz o zaman...ağlamak yok devam

10.07.2024

Bu nasıl bir körlüktür? Euro kazanan Avrupalı turist bile pahalı diyorsa, acaba tüm ülke hatta tüm dünya için benzer olan ekonomik koşulları suçlamayı bırakıp, kendi açgözlü fiyat politikanıza mı baksanız? Bodrum'da asgari ücret $17.000 değil sonuçta, ₺17.000. Elektrik aynı su aynı aşağı yukarı. Kiralar mı uçuk, örneğin Ulus'tan Çankaya'dan daha mı yüksek de orada dürüm kebap ₺100'e yenebilirken, ılık su esnafında neredeyse 10 katı? 3 ay iş yapıp 9 ay yapmamayı da bahane olan sunmayı bıraksınlar. O zaman 9 ay tatil yaptığına saysınlar, herkes 12 ay çalışıyor. O 9 ayda da ya başka bir geçim kaynağı üretsinler ya kendi işlerini tüm yıla yaymanın yolunu bulsunlar. Kendi tatillerinin parasını yılda 1-2 hafta fırsat bulabilen tatilcilerden çıkarmasınlar.

10.07.2024

AÇ GÖZLÜSÜNÜZ!!!! Size ne kadar para lazım ben anlayamıyorum. Daha fazla para daha fazla para diye diye kendi kendinizi bitirdiniz. Mustahaktır size. Uyguladığınız fiyatları ne enflasyon, ne hayat pahalılığı nede zamlarla hesaplayamazsınız!

TÜM YORUMLARI OKU (12)