Bodrum'da Su Taşıyan Gönüllü İnsanları Hedef Alan Akşam Gazetesi'nin Tepki Çeken Bomboş Haberi

Günlerdir süren orman yangınlarında birçok insan gönüllü olarak alanlardaki çalışmalara katılıyor. Bir damla suyu bile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bu süreçte çok önemli haliyle gece gündüz yardım için koşturan gönüllüler de bizler için değerli fakat ne yazık ki birileri yine nerede güzellik varsa onu hedef haline getirmek, kötülemek için işe koyulmuş. Akşam Gazetesi'nden bahsediyorum... İşi gücü bırakıp su taşıyan insanlarla ilgili gereksiz bir haber yapmış... Gelin hep birlikte bakalım!

Yangın bölgelerinde ve yakın çevrelerde yer alan vatandaşlar günlerdir gerek yangını söndürme çalışmalarında gerekse koordinasyon merkezlerinde gece gündüz demeden çalışıyor. Terler akıta akıta bu mücadelenin bir ucundan tutuyorlar, küçük ya da büyük fark etmeden...

Bildiğiniz gibi Bodrum Belediyesi de yangından etkilenen bölgeler arasında ve ilçede çalışan onlarca gönüllü var. İMECE usulü herkes elinden geldiğinde yardım etmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz gün bu yardımlar sırasında çekilen bir video paylaştı Bodrum Belediyesi. Videoda su bidonlarını taşıyan onlarca insan vardı.

Çok geçmeden Akşam Gazetesi bu görüntüyü alıp "CHP'li Bodrum Belediyesi alay konusu oldu" başlığıyla haber yapmış.

Onlara göre yardım aracından indirilen ürünlerin çok sayıda kişi tarafından taşınması sosyal medyada alay konusu olmuş.

Akşam

Şöyle de 3 tane saçma tepkilerden koymuş bu bomboş habere...

Haliyle yardım eden insanları hedef alan Akşam da haklı olarak tepkilere neden oldu.

Ortada alay edilecek bir şey göremiyorum ben! Alay eden önce bi kendisini sorgulasın...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
02.08.2021

80li yılların sonu 90lı yılların başında ilkokul ortaokul okudum. O zaman "vatandaşlık" diye bir ders vardı. Rahmetli öğretmenimiz bu dersi anlatırken "imece usulü"nü anlatmıştı. Ne kadar faydalı olduğu hangi durumlarda yapılması gerektiğini..Tabi devir değişti bazıları için "imece usulü" ifadesi 40 yerden maaş almak, birilerinin maşası olmak oldu.. O yüzden anlamaz bunlar...

02.08.2021

“Neden yangın uçağı almak varken kiralandı. Akp hükümeti tüm dünyada alay konusu oldu.” Gerçek bir haber başlığı verdim isteyen değerlendirsin.

02.08.2021

merhaba onedio! şu gazete bozuntularini haber yapmamanizi tavsiye ediyorum. reklamın iyisi kötüsü olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (9)