Bodrum’da Polonyalı Turist Dehşeti: Önce Tecavüz Etti, Sonra Balkondan Aşağıya Attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Polonya’dan birlikte tatile geldiği kız arkadaşına tecavüz eden ve sonrasında balkondan aşağıya atan bir turist tutuklandı. Hastanede tedavi altına alınan genç kızın ise beyin ölümü gerçekleşti.

Başında ve cinsel organında yaralar tespit edildi

Olay Bodrum’um Gümbet Mahallesi’nde meydana geldi. Polonya’da birlikte tatile geldiği kız arkadaşına tecavüz eden üniversite öğrencisi 26 yaşındaki M.M., sonrasında 22 yaşındaki genç kızı balkından aşağıya itti.

Polonyalı genç turist kadının yapılan muayenesinde başından ağır yaralandığı, cinsel organında ise yaralar olduğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen yoğun bakım ünitesinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

Olaydan sonra polisler tarafından gözaltına alınan M.M. çıkarıldığı adliyede cinsel saldırı ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
14.07.2022

dunyanin butun orospu cocuklari(sozum meclisten disari) ulkeye yigilmis.

14.07.2022

galiba TR de daha az ceza alacağını düşünerek burada işlemiş cinayeti

15.07.2022

Turkiyeye gelen turistler. Kendi ulkelerinin en alt tabakasindaki insanlar. Bir cogu tatil cenneti ulkelerden bamlanmis yani girislerine yasak konulmus kisiler. Maalesef Turkiyede boyle bir uygulama olmadigi icin elini kolunu sallayan Turkiyeye turist adi altinda geliyor. Turkiye dunya en alt kademesindeki insanlarin toplanma alani haline geldi

TÜM YORUMLARI OKU (12)