Bodrum’da Adaylar Arasında Kavga Çıktı: Raşit Emir Süer, Ahmet Aras’ın Elini Sıkmadı, Ortalık Karıştı

İYİ Parti Bodrum Başkan Adayı Raşit Emir Süer, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’ın elini sıkmadı. Gergin dakikaların yaşandığı olayda Süer, Aras’ı verdiği sözleri tutmamakla suçlarken, Aras ise provokasyona gelmeyeceğini ifade etti.

Bodrum’da düzenlenen 5’inci Acı Ot Festivali açılışının ardından bölgede esnaf ziyaretinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, İYİ Parti heyeti ile karşılaştı.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Muğla Büyükşehir Adayı Metin Ergun, İYİ Parti Bodrum adayı Raşit Emir Süer ve diğer İYİ partililerin bulunduğu heyetle selamlaşan Aras'a elini uzatmayan Süer'in söylemleri bir anda ortamı gerginleştirdi. 

İşletme önünde Ahmet Aras'ın elini sıkmayan Süer, 'Ben sizle tokalaşmayacağım, sizin bu millete yaptıklarınızdan dolayı ben buradayım. Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin” dedi.

İşte iki başkan adayı arasında yaşanan gerginliğin görüntüleri…

Cansız Mankeni Sevdi, Okşadı, Sonra da Kucaklayıp Kaçırdı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli: “Öcalan Umuda, Ahmetler Makama ve Demirtaş Yuvasına Dönünceye Kadar Kararımız Net”
Elektrik, Doğal Gaz Dertleri Yok: Finlandiyalılar Kışın Evlerini Böyle Sıcak Tutuyor
9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.03.2024

Videoda İyi parti’nin adayı sarhoş gibi duruyor kafa 1500 sanki

09.03.2024

Ne içmiş bu amk ayyaşı? Memlekette aklına sahip 1 siyasetçi yok mu? Sikerler böyle dünyayı

09.03.2024

eller arkadan bağlı dolmuşçu esnafı mı desem cezaevi deneyimi mi desem? bilemedim..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ