Bodnar, Ebeveynlerini Kaybeden Çocukların Görüntülerini Paylaştı: 'Bunu Asla Affetmeyeceğiz!'

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği harekatta anne ve babalarını kaybeden çocukların videosunu paylaşarak, 'Bunu asla affetmeyeceğiz!' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
YORUMLAR
13.03.2022

su sahnede bile rusya disinda herkesi suclayip sucu rusyadan almaya calisanlar var ya, gercekden ayip. sanki 200bin kisilik orduyu agir silahlari ukraynaya baskasi soktu. rusyayi savunacagiz diye insanliginizdan cikmissiniz. geri kalan dunya zenginlesip ilerlerken ukrayna ne yapacakti saniyorsunuz. ukrayna halki hizla refaha eren polonyaya, romanyaya, bulgaristana bakip rus tiranligini oylece kabul mu edecekti? kendi gelecegini rusyanin eteginde fakir bir uydu devleti olarak mi gorecekti, sacmalamayin. ukrayna halki gelecegini farkli yerde goruyor diye bu yikimi vahseti ona hak gorenler en az bunu yapan emperyal gucler kadar acimasizdir, ahlaksizdir.

13.03.2022

......

13.03.2022

Savaşın kaybedeni hep masumlar oluyor. Bu günahta sözde hümanist Batılı devletlerin de katkısı çok çok büyük. Hadi Ukraynalı mültecileri bi şekilde Avrupa almaya çalışıyor da sıra bize geldiğinde bizde iç savaş başladığında bizim çocuklarımız daha beter bir halde olacak. (10 milyon suriyeli+ sınırdan elini sallayarak geçen genç afgan erkekleri)

14.03.2022

onlar avrupalı savaştan sonra sahiplenen ler çok olur fazla üzülmeye değmez önemli olan gerçek anne baba olabilmek bence olurlar bosna yı unutmayın orası burdan bin kat kötüydü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ