'Şüphelilerin tutuklamaya sevk yazısında Kokoreçci E.E.’nin dükkanından ve midyeci Y.D.’nin tezgahından alınan numune üzerinde yapılan incelemelerde tüketime uygun olduklarının tespit edildiği belirtildi. Ancak bu numunenin ölüm olaylarından 1,5 gün sonra alınması nedeniyle Böcek ailesinin kullandığı ürünlerle birebir aynı ürünler olmadığı belirtildi.
LOKUMCUYLA KAFENİN SONUÇLARI ÇIKMADI
Ailenin gittiği kafenin sahibi F.M.O ile lokumu satan kuruyemişçi F.T.’nin dükkanından alınan numunelere ilişkin analiz raporlarının da henüz tamamlanmadığı belirtildi. Bu nedenlerle ailenin kesin ölüm sebebinin tespitine dair Adli Tıp Kurumu incelemelerinin devam ettiği kaydedildi. Olayın 3 kişinin ölümüyle sonuçlandığı, baba Servet Böcek’in hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. (Savcı tutuklamaya sevk ederken henüz baba vefat etmediğinden).
“TEHLİKELİ”
Olayın toplum nezdinde vahamet arz ettiğinin altı çizildi. Savcı sevk yazısında; suçun işleniş biçimi, suçun işlenmesinde kullanılan araçlar, suçun konusunun önem ve değeri, meydana gelen zarar ve tehlikenin ağırlığını göz önünde bulundurarak bu 4 şüphelinin “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan tutuklanması talep edildi.'
Aile yılı ilan ettikleri 2025 yılında kaç aile yok oldu. Tatile gider yanarak ölürsün işe gider yanarak ölürsün, yemek yer zehirlenirsin, eve gidersin bina çöker, hastaneye gidersin bebeğini öldürüp sakat bırakırlar hangi birini sayalım. Kim verdi bunların hesabını. Denetim yok liyakat yok hukuk yok. Bir hayal dünyası yaratmışlar tek yaptıkları gaz vermek atıp tutmak.
Göz göre 1 aile yok oldu çok üzüldüm ya Allah kalanlarina sabırlar versin Allah rahmet eylesin
Akıl var mantık var. Tutuklamalar yanlış. Şayet yediklerinden dolayı olsaydı. Oradan onlarca yüzlerce kişi de aldı yedi. Ana sebep Oteldeki ilaçlama gibi duruyor. Otelde başka rahatsızlananlar da olduğuna göre….