Böbreklerini Kaybettiğini Açıklayan MasterChef Yarışmacısı Hamza'yla İlgili Üzücü Haber Geldi!

MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek, geçtiğimiz aylarda 'böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını' açıklamıştı. Somer Şef, bu akşam Hamza ile ilgili üzücü haberi paylaştı! 👇

Geçtiğimiz yılın MasterChef yarışmacılarından biri olan Hamza Mercimek, hırslı tavırları ve yeteneğiyle herkesin dikkatini çeken bir isimdi.

Hamza, geçtiğimiz ay yayımlanan ve eski yarışmacıların yer aldığı MasterChef bölümüne katılmayınca birçok kişi kendisini merak etmişti.

Hamza, "Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak" sözleriyle böbreklerini kaybettiğini açıklamıştı.

Hem şeflerin hem arkadaşlarının hem de sevenlerinin destek mesajları attığı Hamza ile ilgili Somer Şef bugün programda üzücü haberi açıkladı.

Somer Şef, "Annesi kendi böbreğini verecekti fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza’nın sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza’nın yanındayız" sözleriyle annesinin böbreğinin Hamza için uyumsuz olduğunu söyledi.

www.cumhuriyet.com.tr

Bu yılın yarışmacılarından Melih ise Hamza'ya destek olmak istediklerini söyledi ve "Eğer ödül maddiye dönebiliyorsa çok mutlu oluruz. Ona da destek olmuş oluruz" diyerek şefleri duygulandırdı.

Somer Şef bunun üzerine, "Sizin bu jestiniz hem bizi hem de yapımcılarımızı çok duygulandırdı. Bugünlük yarışmayı para ödülüne çeviriyoruz" diyerek bugün Hamza için yarışılacağını söyledi.

Umarız Hamza bir an önce ihtiyacı olan organa ulaşır ve sağlığına kavuşur! Acil şifalar diliyoruz... ❤️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef'in Yeni Bölümünde Eski Yarışmacı Hamza Mercimek Böbreklerini Kaybettiğini Açıkladı
Hamza Mercimek Kimdir? MasterChef Hamza Mercimek Kaç Yaşında, Nereli?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
10.09.2022

O nasıl başlık? Öldü sandım

10.09.2022

Kuzum kıyamam annem beni doğurdu annem bana can verecek diye nasıl da mutlu yazmış 😔 inşallah en kısa zamanda bulunur 🙏 Çok geçmiş olsun 🥺

11.09.2022

Lütfen organ bağışlayalım, çok kişinin ihtiyacı var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ