Blatter: "Cennete Gideceğim"

FIFA Başkanı yolsuzluklarla ilgisi olmadığını söyleyerek bir gün cennete gideceğine inanacak kadar inançlı olduğunu belirtti

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Alman dergisi Bunte'ye yolsuzluklarla ilgisi olmadığını açıkladı. 79 yaşındaki başkan, 'Beni yolsuzlukla suçlayan bu kelimenin anlamını bilmiyor demektir. Benim yolsuzluk yaptığımı öne sürenler bunu kanıtlamakla yükümlüdür. Bunu söyleyenler bence hapse atılmalı' dedi.

Blatter ilginç açıklamalarına, 'İnancım sayesinde ayakta kalıyorum. Ben inançlı insanım ve dua ediyorum. Papa Francis tarafından kutsanmış altın bir haç takıyorum. Bir gün cennete gideceğime inanıyorum. Cehennemim olduğuna inanmıyorum. Bunu Papa'ya da söyledim' ifadesini kullandı.

HaberTürk

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı