Blackpink'in Uzun Zamandır Beklenen Klibi Sonunda Ortamlara Düştü, Yalnızca 24 Saat İçinde YouTube'da Rekor Üstüne Rekor Kırdı

Yeni şarkıları 'How You Like That' sizce de efsane olmamış mı?

Sevgili Blinkler... İşte hepimizin beklediği o büyük gün sonunda geldi çattı ve Blackpink'in yeni klibine kavuştuk.

YG Entertainment sağ olsun, yılda bir comeback yapabildiklerine şükreder haldeyiz ama ince eleyip sık dokuyan bir yapım şirketi oldukları için ortaya çıkan işin kalitesi kendini belli ediyor. 

Gördüğünüz gibi sonuç ortada, 26 Haziran'da YouTube'a eklenen videonun izlenmesi 160 milyonu geçti, beğeni sayısı 10 milyon ve videoya yapılan yorumlar da 2 milyona yaklaştı. 

Bakınız efendim, bunlar hep bir rekordur...

Yeni kliplerine geçmeden evvel Blackpink'le henüz tanışma şerefine erişmemiş olanlar için kısaca kendilerinden bahsedelim.

Grup Lisa, Jennie, Rosé ve Jisoo adlı dört yetenekli genç kadından oluşuyor. 2016 yılında YG Entertainment bünyesinde çıkış yapan grup, 2NE1'den sonra YG'nin bir numaralı kız K-pop grubu olmayı başardı. İki vokal ve iki rapper'a sahip gruba YG'nin kalesi diye tabir edebileceğimiz BIGBANG'in de büyük destek verdiğini ve akıl hocalığı yaptıklarını da es geçmeyelim.

Blackpink hayranları 'Blink' adıyla anılıyor. Kendilerinin oldukça ateşli bir hayran grubu olduklarını belirtelim. Çünkü 'kızlarını' korumak için sosyal medyada iki dakikada ateş çemberi ördüklerine bizzat şahit olmuşluğumuz var.

Blackpink, şarkıları ve klipleriyle de oldurmazı olduran bir grup... Billboard Hot 100 müzik listesine Korece bir şarkıyla giren ilk K-pop kız grubu olmaları bunlardan biri.

“Ddu-Du Ddu-Du”nun klibiyle ilk kez bir kız K-Pop grubunun müzik videosu, 100 milyon izlenmeye en kısa sürede ulaşan video olarak kayıtlara geçti. Grubun 100 milyonu aşan diğer videoları arasında da 'Boombayah', 'Whistle', 'Playing With Fire' ve 'As if it’s Your Last' şarkıları var.

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Blackpink'in uluslararası arenada da büyük bir başarı yakaladığını söylemeden geçmeyelim. Rosé ve Jennie'nin iyi derecede İngilizce konuşması, kızların ABD'nin ünlü şov programlarına konuk olarak katılıp kendilerini iyi ifade edebilmelerine yardımcı oldu.

Gelelim "How You Like That" adlı yeni şarkıları ve klibine...

Spotify'a yüklenir yüklenmez günlük global listeye 5. sırada giriş yapan şarkı, yalnızca K-pop kategorisindeki kız gruplarını değil genel olarak tüm kız gruplarını sollayıp en çok dinlemeye ulaştı. Yükselişi devam eden şarkı, 27 Haziran global listesinde 2. sıraya yükselerek Spotify'da en çok dinlenen K-pop şarkısı oldu. Bu unvan daha önce 3. sırada yer almış olan BTS'e aitti. 

YouTube'da ise klip 32 saat içerisinde 100 milyon izlenme barajını geçti. Yine daha önce 100 milyon barajını 37 saatle geçen BTS'ten tahtı devraldı. Şu an klibin izlenmesi 160 milyonu geçti, beğeni sayısı 10 milyon oldu ve videoya yapılan yorumlar da 2 milyona yaklaştı.

Bu gerçekten inanılmaz bir başarı ve bu zafer hep beraber sizin Blink'ler!

Bu muhteşem klibi henüz izlemeyenler için videoyu şöyle bırakalım👇

Klibin kamera arkasından görüntüleri merak edenler için👇

Jimmy Fallon'da yer alan canlı performans videosu için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Bu Yaza Damga Vuracakken Kaos Ortamı Yüzünden Hak Ettiğinden Az İlgi Gören 15 Enfes K-Pop Şarkısı
Kore Eğlence Sektörü 2020'nin K-Pop En'lerini Seçti: Hangi İsimler Zirvede, Kimler Dibi Gördü?
Yeteneklerinin Yalnızca Rap Yapmakla Sınırlı Olmadığını Hunharca Gözümüze Sokan K-Pop Şarkıcılarından 15 Şahane Performans

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
30.06.2020

Tüm şarkılarını da sıkılmadan dinlediğim tek Kore grubu. Şu Jennie'ye bi rap veremediler gitti. Bunları Ddu du ddu du şarkılarında Jennie'nin rap yaptığı kısma aşık olup diğer şarkılarını da dinlemiştim. Hala başka grup bulamadım hoşuma giden.

01.07.2020

Mamamooo (G)-Idle da dinleyebilirsin başarılı grup onlarda

Pasif Kullanıcı
30.06.2020

Bu kizlarin şarkısını uzun zaman sonra ilk defa dinledim ve yine sıkıldım. Başarılarını tebrik ederim ama bence bu denli patlayacak bir şarkı ve klip değildi. İzlerken şarkıyı bambaşka bir yerden klibin pek çok sahnesini apayrı yerlerden tek tek anlamsız parçalar şeklinde yapıştırmış ve o dans ile de iyice blender etmiş gibilerdi.

30.06.2020

Şarkılarını kendileri yazmadıkları sürece BENİM gözümde gerçek birer sanatçı değiller!

TÜM YORUMLARI OKU (10)