Blackberry'nin Odak Noktasında Dokunmatik Telefonlar Yok

Tarihinin en zor günlerini geçiren BlackBerry , bu zor durumdan kurtulmak için Foxconn ile anlaşma imzalamış ve gelişmekte olan pazarlara yönelik olarak uygun fiyatlı telefonlar üreteceğini bildirmişti. Bu hamle nasıl sonuçlar verir henüz bilemeyiz, ancak BlackBerry'de bir yandan kendi kimliğini korumaya yönelik çalışmalar da var.

Hatırlarsanız aylar önce gelen bir haberde, BlackBerry'nin o dak noktasında yeniden fiziksel klavyeli telefonların olacağı söylenmişti. Dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar her geçen gün artarken bu akıma BlackBerry de uymuş, ancak öte yandan fiziksel klavyeli modeller üretmeyi de ihmal etmemişti. Görünüşe göre önümüzdeki günlerde fiziksel klavyeli telefonlar artacak. Bunun yanında, dokunmatik ekranlı telefonlar ise azalış gösterecek. Tabii BlackBerry cephesi için konuşuyoruz.

BlackBerry'nin CEO'su John Chen , geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Chen'in belirttiğine göre şirket, kurumsal müşteriler için yüksek seviye telefonlar üretmeye devam edecek ve bu, şirketin odak noktasını oluşturacak. Önümüzdeki günlerde firmadan çıkacak telefonların büyük bir bölümünün fiziksel klavyeli olacağını söyleyen Chen, az da olsa dokunmatik ekranlı ürünleri de üretmeye devam edeceklerini bildiriyor.

teknokulis

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!