Black Panther'in Yıldızı Chadwick Boseman 43 Yaşında Hayatını Kaybetti

Huzur içinde uyu Chadwick Boseman...

Marvel Sinematik Evreni’nin Black Panther’i ABD’li oyuncu Chadwick Boseman, 43 yaşında kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

2018 yılında vizyona giren ve gişe rekorları kıran “Black Panther” filminde Wakanda'nın Kralı T’Challa’yı canlandıran Chadwick Boseman’a, ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konduğu ve o zamandan beri tedavi altında olduğu belirtildi.

Yaklaşık dört yıldır kolon kanseriyle mücadele eden Chadwick Boseman'ın ölüm haberi sosyal medya hesabından duyuruldu.

Boseman'ın ölümü hakkında yapılan açıklamada, 'Chadwick Boseman'ın ölümünü bildiriyor olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Black Panter filminde Kral T’Challa'yı canlandırmak kariyerinin en büyük onuruydu' ifadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım:

“Chadwick Boseman’ın ölümünü bildiriyor olmaktan büyük bir üzüntü duyuyoruz.

Chadwick’e 2016 yılında III. evre kolon kanseri teşhisi kondu ve geçtiğimiz dört yıl  IV. evreye geçen bu hastalıkla savaştı.

Gerçek bir savaşçı olarak, Chadwick bütün bunlara direndi ve hepinizin çok sevdiği filmlerde yer aldı. Marshall'dan Da 5 Bloods’a ve August Wilson’un Ma Rainey Black Bottom’una kadar yer aldığı tüm filmler onun geçirdiği sayısız ameliyatların ve aldığı kemoterapilerin arasında çekildi.

Black Panther filminde Kral T’Challa’yı canlandırmak kariyerinin en büyük onuruydu.

Kendisi evinde, karısı ve ailesinin yanında vefat etti.”

Boseman'ın ölüm haberinin ardından Türk hayranları da sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi.👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Boseman'ın Black Panther'i 2019 yılının Oscar Ödül Töreni’nde büyük başarı yakalamış ve "En İyi Özgün Müzik", "En İyi Kostüm Tasarımı" ve "En İyi Yapım Tasarımı" dallarında ödül almıştı.

Bir yandan hastalığıyla mücadele ederken bir yandan da böylesine başarılara imza atması hem kendisi hem de sevenleri için gerçekten büyük bir gurur. Yaptığı tüm bu güzel işler ve ardında bıraktığı başarılarla daima hatırlanacak Chadwick Boseman...

Popüler İçerikler

Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Yeni Liste Açıklandı: İşte Sucuk Yerine Eşek Eti Yediren Markalar
YORUMLAR
29.08.2020

Forewer vakanda..

29.08.2020

Yine genç bir yetenek aramızdan ayrıldı. Güzel insanlar yine gittiler...

29.08.2020

dc comics hayranı olarak, bi merakla endgame izliyim dedim. "önce her şey bir gaz ve toz bulutuydu" kısmından başlaman lazım dediler, 22 filmi birden izlemek durumunda kaldım. açık ara en sevdiğim film black phanter oldu.yaşayacaksan wakanda gibi bi ülkede yaşayacak, yönetileceksen t'challa gibi bi kral tarafından yönetileceksin arkadaş. huzurla uyu.. wakanda forever

29.08.2020

benim de en sediğim oydu

TÜM YORUMLARI OKU (17)