Black Mamba Kobe Bryant'ın Forması Açık Artırmada Rekor Kırdı, Satıldığı Fiyat Ağızları Açık Bıraktı!

Tüm dünyanın hayranı olduğu NBA efsanesi Kobe Bryant'ın forması akıl almaz bir fiyata satıldı. Açık artırmaya çıkan formayı satın almak isteyenler birbirleri ile yarışa girdi. 2020 yılında geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi ile sevenlerini büyük bir hüzne boğmuştu. Bakın Bryant'ın forması için ne kadar teklif edildi...

NBA'nın efsane ismi Kobe Bryant, kariyerinin büyük bir bölümünde Los Angeles Laskers forması ile sahalarda boy göstermişti.

2020 yılında kızı Gianna ile birlikte geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Black Mamba lakaplı Bryant, tüm dünyada basketbol izleyicilerinin hayranlık duyduğu bir isim olarak akıllara kazındı.

SCP Auctions müzayede evi internet sitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Bryant'ın çaylak liginde giydiği forma rekor bir fiyatla satıldı.

1996-97 ABD Basketbol Ligi NBA ilk sezonunda giymiş olduğu forma 2,735 milyon dolara satıldı!

Kobe Bryant'ın NBA'e adım attığı ilk forması için yapılan mezatta, satışı kazanmak isteyen pek çok kişi en yüksek fiyat için savaştı.

Ünlü basketçi Black Mamba, kariyeri boyunca Lakers ile birlikte 5 NBA şampiyonluğu yaşamış, 18 kez de all-star seçilmişti. Aynı zamanda üst üste final serisinin en değerli oyuncusu ödülünün de sahibi olmuştu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

NBA Efsanesi Kobe Bryant, Helikopter Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti...
Ölümüyle Tüm Dünyayı Yasa Boğan Kobe Bryant’ın Ardından Yaptıkları Paylaşımlarla Boğazımızı Düğümleyen 23 Kişi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor