Black Friday Gibi Alışveriş Çılgınlıklarının Arkasındaki Acı Gerçek

En son Black Friday'de gördüğümüz alışveriş çılgınlığının arkasındaki acı gerçeği biliyor musunuz? O kıyafetleri kimlerin yaptığını? Ne şartlarda yapıldığını?

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.11.2017

daha az alsanız o işlerde bile çalışamayacaklar? ilgili ülkelerin yaşam standartları genel olarak düşük olduğu için siz ayakkabı almasanız başka bir şey için onu da almasanız başka bir şey için çalışacaklar, %90 aynı şartlarda çalışacaklar, o şartları beğenmezlerse kuvvetle muhtemel hiç çalışamayacak çoluk çocuklarına bakamayacaklar. bunun suçlusu black friday değil, çözümü de bu şekilde duyarlar değil. he tüketim çılgınlığını savunmuyorum. keşke az malzemeyle yetinebilsek, fazlasını almak için daha fazla kazanmak, daha fazla kazanmak için daha fazla çalışmamız lazım. daha azıyla yetinip tembellik hakkımızı kullanabilsek dünya güzel bir yer olur ama burada duyar konusu yanlış kullanılmış. o köy bu köy değil kardeş.

30.11.2017

sen olayı tam anlayamamışsın.

30.11.2017

saçma sapan duyar kasıp gidin gene kullandığınız şeyleri almaya devam edin..bırakın bu aptal aptal duyar kasmayı...o zaman bu içeriği yaptığınız bilgisayarlarıda telefonlarıda kullanmayın o çok sevdiğiniz elbiselerinizi mini eteklerinizi südyenlerinizi vb tüm eşyalarınızı kullanmayı bırakın....

30.11.2017

Ya bu çok derin bir mevzu yalnız. Yani şöyle, mesela gerçek kürke hayır olayı kompleks bir duyarlılık değil ama burada tarih, jeolojik konum, ülke politikası, dünya siyaseti gibi pek çok etken giriyor mevzuya. Her insan doğuştan bazı etik haklara sahiptir. Eşitlik de bunlardan birisi. O sebeple asla sömürü zihniyetinin destekçisi olmam ama bu çok karmaşık bir konu ya. Duyarlılık birilerinin haklarını korumak mı yoksa sömürüyü yapan ülkelere karşı çıkmak mı? Bunlar farklı kavramlar.

Pasif Kullanıcı
30.11.2017

aşırı haklısın. biraz anormal bi duyar olmuş. editörü karşımıza alıp konuştuğumuzda altı dolu bir hümanizm destekçisi göremeyeceksek maalesef arkadaşımız boş yapmış demek durumunda kalırım. evrensel devlet vb konulara varır çünkü bu duyarın hakkı

TÜM YORUMLARI OKU (11)