Bize Kendini Anlat, Senin Gelecekteki Mesleğini Tahmin Edelim!

Sen bize isteklerini, hayallerini, sevdiğin şeyleri ve kendini anlat biz de senin gelecekteki o mesleğini söyleyelim. E hazırsan hadi başlıyoruz!

Kesinlikle sanatçı!

Senin yaratıcı gücün oldukça fazla, bu yüzden sen kesinlikle kreatif bir işte çalışacaksın. Tasarımcı veya yazar olabilirsin. Hatta teknoloji ile kendi işini birleştirip çok iyi NFT projeleri de oluşturabilirsin. Emin olduğumuz tek bir şey varsa o da senin yaratacılığını, hayal gücünü ve düşüncelerini kullanarak para kazanman!

Kesinlikle yazılımcı!

Senin işin teknolojiyle. Öyle ki sen klasik bir yazılımcı da olmayacaksın. Kendi iş fikrinle becerilerini bir araya getirerek mükemmel işler ortaya koyacaksın. Yazılımla dünyayı değiştirebileceğine eminiz çünkü senin beynin biraz daha teknik çalışıyor. Bir şeye odaklandığında yapamayacağın şey yok!

Kesinlikle sağlıkçı!

Sen tüm iş hayatını başka insanlara iyi gelmek için ayırabilirsin. İnsanlara dokundukça, onların hayatını değiştirdikçe daha iyi hissediyorsun. Bu yüzden senin işin kesinlikle sağlık sektöründe olacak. Doktor, dişçi veya medikal alanda çalışan biri olabilirsin. Bilimi insanlık ile birleştirerek mükemmel işler ortaya koyacağına eminiz!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
03.09.2024

kesinlikle sanatçı

04.09.2024

Yazılımcı çıktık iyi mi

04.09.2024

Sanatçı çıktı. Yazar da olabilirim; ama bence avukat olmak daha iyi. Ben mesleğimden memnunum. Çeşitli sorunları var; ama bana en uygun meslek. Yine sınava girsem yine hukuk seçerdim. Benim için hayatta en önemli değerler sevgi ve adalet.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ