Biz Neden Böyleyiz? Trafikte Yapmaktan Asla Vazgeçmediğimiz, Kazalara Yol Açabilecek 13 Korkunç Hata

Asla vazgeçmiyoruz, asla...

3. Engelliler için hazırlanan rampalara, park yerlerine, kaldırımlara, dönüş yollarına arabamızı bırakıyoruz ve bu konuda hep aynı yalanı söylüyoruz: "Çok acelem var!"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
29.08.2018

Hayır bir de sinyal vermesiyle şerit değiştirmesi aynı anda olanı var... Adama diyorsun niye kırıyorsun önüme sinyal verdim ya diyor. O sinyal kolu ananın amına girsin....

29.08.2018

En çok bilinmyenlerden biride "Dönel kavşağın içindeki aracın geçiş üstünlüğünün olması" sırf bu yüzden bazı akşamlar, şehrin en işlek dönel kavşağında ve bağlantı yollarında trafik sıkışıyor. Birde bu yüzden kaza yapanlar var, kavşaktaki adama kafa tutuyor, yol benimdi diye. Kaza tespit tutanağını görünce içinde hissedersin kim haklı. Bu yüzden en ufak kaza bile yapsanız çağırın polisi, millete dert anlatılmıyor. Herkes haklı.

29.08.2018

Bir de Türkiye geneli olarak sinyal ve ayna kullanımı konusunda iyi bir eğitim gerekiyor.Sinyal verdiğiniz anda dönemezsiniz,döneceğiniz şeridi izleyin sonra dönün.Millette nasıl kafa varsa sinyali verdiğim an döneyim diyor.Kullanmayacaksanız kırın veya kapatın aynaları,sinyali de amacına uygun kullanın artık.Zaten %60 hala sinyalin nerede olduğunu bilmiyor veya elini kaldırmaya üşeniyor.Telefonuyla uğraşanlara ve direksiyon başında makyaj yapanlardan da Allah Korusun.

TÜM YORUMLARI OKU (8)