Biz mi Hayal Gördük Yani? Burak Deniz'le Yaşadığı Aşk Sorulan Bestemsu Özdemir'in Tuhaf Tavrı Dikkat Çekti!

@muhabironline tarafından görüntülenen Bestemsu Özdemir'in, geçtiğimiz Temmuz ayından beri aşk yaşadığı iddia edilen Burak Deniz'le ilgili sorulara verdiği cevap dikkat çekti!

Her şey geçtiğimiz temmuz ayında Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir, oldukça samimi bir şekilde saatlerce dans ederken görüntülenince başlamıştı hatırlarsanız.

Bodrum Türkbükü'nde tatile giden ve bir moda markasının davetine katılım gösteren isimler arasında yer alan Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz'in gece boyunca birbirlerinden ayrılamadığı dedikodusu hızla yayılmıştı.

Derken ikiliyi havaalanında da👇

Beraber kahvaltı ederken de 👇 gördük. E haliyle, bir aşk yaşadıkları ve bunu gözden uzak yaşamayı tercih edecekleri kanaatine varıldı.

Neredeyse bir yıl olacak, hala böyle bir aşk var mı yok mu bir açıklama duyamadık. Ne zaman ilişki yaşayıp yaşamadıkları sorulsa Burak Deniz de Bestemsu Özdemir de kaçamak cevaplar verdi. Fakat hiçbiri, geçtiğimiz dakikalarda bir davette görüntülenen Özdemir'in verdiği yanıt kadar tuhaf değildi!

@muhabironline tarafından görüntülenen Bestemsu Özdemir, Burak Deniz sorulunca mimikten mimiğe girdi. Deniz'le aralarında sanki hiçbir şey yaşanmamış ve tüm bu haberler de uydurmaymış gibi davranan Özdemir'in hali ve tavrı dikkat çekti! Buyurun, izleyin. Sonra yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Biricik Eşi Pelin Karahan'ı Ekranda Görmemeye Tahammülü Olmayan Bedri Güntay'dan Yapımcılara İkinci Sitem!
Güvenç Dağüstün'den Ahmet Uğurlu'nun Ölümü Üzerinden Cannes'ta Ülkemizi Temsil Edenlere Cinsiyetçi Yorum!
Sessiz Sedasız Ayrıldılar: Birbirine Büyük Düşen Amerikalı Aynasız ve Yasemin Kay Allen'ın Aşkı Kısa Sürdü!

Popüler İçerikler

A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
31.05.2024

"BUNLARIN NESLİ TÜKENDİ, İTİBARI KALMADI" Belediyenin kurban bağışı kampanyasını hedef alan Yeni Akit Gazetesi’nin haberine tepki gösteren İmamoğlu, “Kalkmış sözüm ona bir din görevlisi, bir imam ‘kurbanlarınızı bağışlayıp kurbanınızı murdar etmeyin’ demiş. Bunların nesli tükendi. İtibarı kalmadı bunların” dedi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ