Biz Gezgin Orduluların Japonya'ya Alınmadığını İddia Etti ve Nedenleriyle Anlattı

@dahacokgezicez adlı TikTok hesabından içerikler üreten bir gezgin, Japonya seyahatinden bir paylaşımıyla viral oldu. Gezgin, Orduluların Japonya'ya girmekte zorlandıklarını sebepleriyle birlikte anlattı. Japonya'daki kaçak işçilerin çoğunun Ordulu olması, bu konu hakkında düzenleme yapılmasına sebep olmuştu. Hatta Japonya'da Nagoya şehrindeki Türk nüfusunun %90'ı Ordululardan oluşuyordu. Gelin detaylara geçelim.

Gezgin'in anlattığına göre 1989 yılında Hayri Bey adında bir Ordulu vatandaşın Japonya'ya gidişi ve ardından eşini dostunu da çağırmasıyla önüne geçilemez bir göç dalgası oluşuyor.

Ülkeye girenlerin kaçak işçi olarak çalışmaları sonucunda Orduluların Japonya'ya giriş süreci artık daha sıkı bir süreçle ilerliyor.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Zamanda Yolculuk: İstanbul Suadiye’nin 1964’teki Hali ile Günümüzdeki Hali Kıyaslandı
“Ekonomik Kriz Yok” Diyerek Herkesin Alım Gücünün Yüksek Olduğunu İddia Eden Kişi Akıl Tutulması Yaşattı
Gebze-Pendik Yolunda Hızla Giden Hafriyat Kamyonunu Gören Sürücü ve Arkadaşı O Anları Şaşkınlıkla Kaydetti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
20.01.2025

Konu sadece kaçak işçilik değildir. Artık barzoluğu il bazında tanıtacak duruma geldik anlaşılan. As bayrakları as!

20.01.2025

şaşırmadım orduluları ve konyalıları bende evime almıyorum :d

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ