"Biz Arkadaş Kalabilen Eski Sevgilileriz" Diyen Çağla Şıkel ve Eski Aşkı Avukat Nail Gönenli Beraber Partiledi

Mubabir Online'dan Tolga Bozduman'ın haberine göre; Ünlü manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi avukat Nail Gönenli ile bir partide doyasıya eğlendi.

Çağla Şıkel kariyeri kadar özel hayatıyla gündemin öne çıkanları arasında yer alan isimler arasında. 2008 yılında evlendiği şarkıcı Emre Altuğ'yla 2015'te boşandıktan sonra gönlünü ilk kez avukat Nail Gönenli'ye kaptıran ünlü güzel aşkını bir sır gibi saklamamıştı hatırlarsanız..

Başarılı mankenin annesinin doğum gününden aileyle bir araya gelen Gönenli ve Şıkel'in ilişkisinin ciddileşeceği beklenirken gelen ayrılık haberi herkesi şaşkına çevirmişti.

Ayrılığın ardından birlikte görmediğimiz ikilinin geçtiğimiz haftalarda tatil yaparken görüntülenmeleri "aşk yeniden" iddiaları doğurunca Çağla Şıkel'den açıklama gecikmemişti.

👇🏻👇🏻

Çağla Şıkel, Eski Sevgilisi Avukat Nail Gönenli'yle Yeniden Aşk Yaşadığı İddialarına İlk Kez Yanıt Verdi

"Biz arkadaş kalabilen eski sevgilileriz. Bundan sonra da bizi görürsünüz, göreceksiniz de…” açıklamasında bulunan Şıkel, yine sözünde durarak eski aşkıyla aynı mekanda yan yana doyasıya eğlenirken görüntülendi.

İkiliyi daha önce ünlü avukatın doğum gününde de beraber görmüştük:

Medeniyet Kokan Açıklamasının Arkasında Duran Çağla Şıkel Eski Sevgilisi Nail Gönenli'nin Doğum Gününde!

Mubabir Online'dan Tolga Bozduman'ın haberine göre; İlişkileri bitse de birbirlerinden kopmayan ikili Alaçatı'da bir mekanda eğlenirken yalnız da değildi.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in DJ'liği üstlendiği mekanda sevgilisi İlayda Alişan, Ezgi Mola'nın eşi Mustafa Aksallı, oyuncu Deniz Işın gibi isimler de vardı.

O anları da buradan izleyebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Hadise Farklı Hallerini Art Arda Paylaşıp "İçimdeki Her Kadın" Mesajı Verince Alevler Eksik Kalmadı!
Sevgilisiyle Saldırıya Uğrayan Mika Raun Olaydan Sonraki İlk Paylaşımında Yeniden Aşkını Haykırdı!
Sahne Kıyafetlerinin Eleştirilmesine Sert Tepki Gösteren Aleyna Tilki Olay Olacak Sözlerle Çıkıştı!

Popüler İçerikler

Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
YORUMLAR
22.06.2024

yemin ederim o görüntülerde eğlendikleri falan yok, bakmayın sırıtıp parmak, el hareketleriyle kıvırdıklarına. alkolün etkisi sadece. böyle çoluklu çucuklu 40'ı aşmış mankenlerin hazin sonu.

22.06.2024

Ne kadar da modern, elit, açık görüşlü ve entelektüel insanlar! Zaten hangimiz eski sevgilisiyle birlikte tatil yapmıyor ve sabahlara kadar eğlenmiyor ki?

22.06.2024

bence de:)

22.06.2024

Her yerde beraberlerken ayrılmadık beraberiz deseydiler bu kadar dikkat çekici olmazdı, böyle olunca daha çok ilgisini çekiyor magazinin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ