Bitsin Artık! Hafriyat Kamyonu Terörünün Son Kurbanları 6 Yaşındaki Ada ve Babaannesi Oldu

Hafriyat kamyonu terörünün son kurbanları İstanbul Küçükçekmece'de yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki Ada ve babaannesi oldu... 

Olay yerinden kaçan şoförü vatandaşlar yakaladı

Sürücü, kaza yaptığını anlayınca olay yerinden kaçtı. Çevredekiler sürücüyü 2 kilometre ileride yakaladı.

Altı yaşındaki Ada olay yerinde hayatını kaybederken büyükanne kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybetti.

Betonun Başkenti İstanbul'un Ölümcül Sorunu: Hafriyat Kamyonu Terörü
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
17.05.2018

Basit cozumlerle basit onlemlerle aşılabilecek binlerce olay bu Akp gericileri yuzunden her gecen gun daha da buyuyor. Harfiyat kamyonu sorununu bile cozemeyen bu çapsızlardan ülke yonetmesi bekleniyor. Bu giden canlarin vebalini kim ödeyecek bunu da mi fetö yapti yine mi kandirildiniz..? Bunda sucu kime atacaksiniz?

Pasif Kullanıcı
17.05.2018

bunlar gelişen ve büyüyüen türkiye için ödenen ufak bedeller sadece..badem bıyıklının bitirmesi gereken inşaatlar var..gider ayak kendine ve yandaşlarına para gerekiyor..bırakın şimdi insan hayatını falan..harfiyat kamyonları bu ülkenin atar damarıdır..lütfen !!!

18.05.2018

Anlamadığım nokta şu, babanne torununu araçlara yeşil yanarken dev kamyonun önünden karşıya mı geçirmeye çalışıyor? nasıl bir ülkede olduğumuz belli siz siz olun sakın ha karşıdan sorumluluk beklemeyin, Hele elinizde çoluğunuz çocuğunuz varken boyle tehlikeli işlere girişmeyin, ben yaya ışığında yeşil yansa dahi araçlara el kol yaparak geçiyorum ve asla kamyonlara yaklaşmıyorum CÜNKÜ kamyon freni çok patlayan ve yaya hizasını göremeyen bir araç, bazen ufak arabaları bile göremiyorlar, evet gece çalışsalar harika olur, ama öyle düzensiz ve adaletsiz bir ülkedeyiz ki şartları düzeltene kadar kendi güvenliğimizi maksimumda tutmalıyız, yani sadece kamyoncuda hata yok, kırmızıda geçmeye çalışan yayalarda da hata var, görüyorum elinde telefonla kırmızıda geçen yayaları, hızla gelen araç acı fren yapıyor, şimdi bu araca arkadan başka bir araç çarpsa sorumlusu kim? hiç kimse trafik kurallarına uymuyor ne yayalar ne sürücüler adeta tarlada dolaşan zombieler gibi..

TÜM YORUMLARI OKU (17)