Bitlis'te Kendisine Saldıran Köpeği Yumruklayarak Uzaklaştıran Adam

Bitlis’in Ahlat ilçesinde cadde üzerinde yürüyen bir vatandaş, kendisine saldıran köpekten yumrukları sayesinde kurtuldu.

Selçuklu Çarşısı’ndaki saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde saldırıya uğrayan kişinin yumruk darbeleri ile sokak köpeğinin uzaklaştığı, vatandaşın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve saatinin parçalandığı görülüyor.

"Bir çocuk olsa daha kötü sonuçları olabilirdi"

Olay anının iş yeri kamerasına yansıyan esnaf Abdullah Akın, “İçerdeydik müşteriler vardı. Müşterilerle ilgilenirken dışarıdan bir ses duyduk. Hem köpeğin havlamasını hem de adamın bağırmasını duyduk. Dışarı çıktık en azından yardım edebiliriz diye. Çıkana kadar zaten olay bitmişti. Biraz korkutucuydu çünkü köpek de iri yarıydı. Çıktığımızda köpek adamın kolunu ısırmıştı. Bu durumda o çocuk olsa, başka biri olsa daha kötü sonuçlar olabilirdi” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
28.01.2021

aq şimdi gelip derler hayvana vurdu adam sandın aq ısırılsın mı

29.01.2021

Sosyal medyada ne komik yorumlar var ya dana kadar köpeğe bebek diyen, adam yumrukladığı için köpeğin saldırdığını sanan, yanında küçük bir mama taşıyıp verseydi böyle olmazdı diyen, köpeğin oyun oynadığını söyleyen, eliyle hareket yapmıştır yazıp linç edenler bile var.:) Kimse keyfi olarak köpeğin yumruklanmasını savunmuyor şu olaya bile duyar kasacak, köpekten kendini koruyan adama “hayvan düşmanı” diyecek kadar millet kafayı yemiş, neyin eksikliği bu bilmiyorum ama adamın kendini koruması en doğal hakkı zaten orantılı güç kullanmış :P köpek saldırısı karşısında adam ne yapacaktı kolunu köpeğe verip oyun mu oynuyor yoksa yemeye mi gelmiş :) onu mu anlamaya çalışacaktı, bağırsakları dökülene kadar bölgeni terk edeceğim köpüş kardeş önce diplomasi mi diyecekti. Yan bakma mevzusundan kavga çıkmış, kavgayı köpek başlatmış adam da kendini savunmuş işte. Doğa kanunu bari hayvan gibi düşünün sosyal hayvanlar, güdülerimiz gereği karşılık veririz ve kendimizi tehlikeden arındırırız.

28.01.2021

Genelde ABD'yi beğenmesem de çok akıllıca uyguladıkları (bir çok eyalette) bir yöntem var , bir hayvan 3 ay içerisinde sahiplenilmezse uyutuyorlar , eğer o kadar kabadayı hayvan severler varsa gelip sahipleniyor , klavye başında esip üfüren hesapta hayvan severleri de kimse iplemiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (17)