Tarihi Yükseliş! Bitcoin İlk Kez 50 Bin Doların Üstünü Gördü

Tarihini yükselişini sürdüren kripto para birimi Bitcoin, piyasaya çıktığı 2009'dan bu yana ilk kez 50 bin dolar seviyesini geçti.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın da desteğiyle yükselişini sürdüren kripto para birimi Bitcoin, tarihi zirvesini geliştirdi.

Bugün yapılan işlemlerde daha önceki rekoru olan 49.045 dolar seviyesini de aşarak 49.228 dolarla yeni rekorunu kıran Bitcoin daha da yükseldi ve ilk kez 50 bin dolar seviyesini gördü.

Böylelikle Bitcoin'in değeri bu yıl içinde yüzde 72 artış göstermiş oldu.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
18.02.2021

Bee Network 10 yıllığına bee,com alan adını kiraladı. Değerli bir alan adı ve bu süre için yüksek bir yatırım yaptı. Bizler,grubum ile birikime başladık. Sistemlerin detayına indiğimizde anladığım kadarıyla ihtiyacı olan zinciri oluşturmak için daha çok cihaza daha çok insana ihtiyaçları var. Geleceğin Kripto para birimlerinde olacağını düşünenlerdenim. Bitcoin bile şu an deneysel olarak nitelendirilirken bir deneye de biz dahil olursak ne kaybederiz. Ref: cumodegec (Link paylasmak yasak oldugu icin paylasamiyorum. Play store ya da appstoreden bee network u indirebilirsiniz )

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ