Bisiklet Sürücüsüne Bilinçli Olarak Çarpan Trafik Magandaları O Anları Anbean Kaydetti!

ABD'de iki trafik magandasının çektiği video, sosyal medyada infial yarattı. Bilinçli olarak önce bir arabaya, daha sonra bir bisiklet sürücüsüne çarpan kişiler, o anları anbean kaydetti. Bisiklet sürücüsünün ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Trafik magandası iki kişinin çektiği videoda, magandaların öncelikle bir arabaya bilinçli olarak çarptıkları görüldü.

Ardından kırmızı kıyafetli bir bisiklet sürücüsüne çarpan kişiler, o anları gülerek kaydetti.

Bisiklet sürücüsünün arabanın üzerinden takla atarak yolun kenarına savrulduğu anlar, magandalar tarafından anbean kaydedildi.

Yol kenarına savrulan bisiklet sürücüsünün, hayatını kaybettiği öğrenildi.

Videodaki bisiklet sürücüsünün Andreas Probst adında emekli bir polis memuru olduğu belirtildi. 64 yaşındaki Probst'un düştüğü bilgisi ise kolundaki Apple Watch sayesinde öğrenildi. 

Probst'un kızı ve eşi, saatin gösterdiği konuma giderek emekli polis memurunun cansız bedenine ulaştı. Probst, eşiyle 35. yıl evlilik yıldönümlerini kutamaya hazırlanıyordu.

Trafik magandalarının henüz reşit olmadığı ve hız sınırını aştığı açıklandı.

Metropolitan Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamalarda, sürücülerin olay yerini terk ettiği fakat yakalanıp gözaltına alındıkları bildirildi. Henüz reşit olmayan iki genç, çocuk gözaltı merkezine götürüldü.

⬇️

İlginizi Çekebilir

Vapurda Tanımadığı Kişinin Saçını Yaktı
Afyonkarahisar’da Özel Helikopter İniş Sırasında Düştü
Maltepe'de Kurye Dehşet Saçtı! Yol Verme Kavgası Can Aldı: 1 Ölü

Popüler İçerikler

AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
16.09.2023

Bunların insanlara özgü yasalardan yararlanmasının önüne geçilmeli. Doğrudan itlaf ekibi göreve çağrılıp itlaf edilmeliler.

16.09.2023

Kac yasinda olduklari farketmez bir daha asla ozgur olmamalilar. Hicbir ceza, hicbir tedavi ya da zaman bunlari iyi bir insana donusturmeyecek. Umarim baska canlar almadan kendileri olurler. Videoyu izlemeye bile cesaret edemedim. Var mi insandan ote seytan?

16.09.2023

Bizde ki gibi reşit değil bu ne bk yediğini bilmiyor 3 sene verelim onu da yatırmayalım demez amerika sistemi.İşlenen suçun şiddetine göre adil bir yargılama olması için yetişkin kabul edilir.Şu makas atan bi reşit olmayan it vardı bir aileyi öldürmüştü ona ne oldu acaba🤔

Pasif Kullanıcı
16.09.2023

O.. Çocukları

TÜM YORUMLARI OKU (54)