Birlikte Yaşadığı Kişinin, Kızıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın İki Çocuğunu Bıçaklayıp İntihar Etti...

Mersin'in Anamur ilçesinde, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.'nin 18 yaşındaki kızıyla kaçıp evlendiğini öğrenen kadın, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçaklayıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mersin Anamur’a bağlı  Saray Mahallesi’nde ikamet eden H.D, saat  04.00 sıralarında (38) polisi arayıp, “2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin” şeklinde ihbarda bulundu.

Olay yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D’yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D’yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu.

Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. H.D ise olayı gerçekleştirdikten sonra intihar etti. Yapılan incelemede, H.D’nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde olduğu, birlikte yaşadığı Uğur H.’nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, 31 Mayıs 2021 tarihinde bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.

Tarihçi Talha Uğurluel'e FETÖ'den Hapis Cezası
Batman'da 7 Kişi Memuriyetten Çıkarıldı: 6 Ayda 3 Milyon TL'lik Maaş Yolsuzluğu
Kılıçdaroğlu'ndan Veyis Ateş Çıkışı: '10 Milyon Euroyu Kim İçin İstedi?'

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
15.06.2021

Allahım inşallah çocuklar yaşar yarabbim.masum çocuklardan ne istiyorsun amına koduğumun psikopat orospusu.Ayrıca bu programla toplumun hangi derdine deva oluyorsunuz?O çocukların kanında bu programı yapan ve emeği geçen herkesin eli var...

15.06.2021

İşte anadolu irfanı. İşte türk aile yapısı. İşte örf adet ve anne annelerimiz. İşte devlet işte millet yallah bismillah allahu ekber. Çok gaza geldim ama siz anladınız.

15.06.2021

kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi yazıldığına göre öldüler öyle mi? Allah seni de o annesinin yaşadığı adamla kaçan kızının da o piç kurusu adamında belasını versin. 2 ve 9 yaşındaki çocukların dünyada hak edeceği son şey bile katledilmek değil ,olmamalı. olmayan akıl sağlığını sikeyim ben senin. keşke kolayca gebermeseydin de o çocukların yaşadığı acıyı misliyle çekip yaşasaydın/ölseydin sürünerek iğrenç kadın. hepiniz iğrençsiniz iğreenççç.

15.06.2021

Belki henüz atlatamamışlardır, eğer öyleyse umarım atlatırlar.

TÜM YORUMLARI OKU (38)