Birlikte Olduğun İnsanın Aslında Seni Hiç Hak Etmediğini Gösteren 18 İşaret

Çok seviyor, bu yüzden her şeyi bir kenara bırakıyor ve yolunuza devam ediyor olabilirsiniz. Peki ya siz? Sizin hayatınız? Küçük problemler halledilebilir fakat yaşam boyu devam edecek sorunlar size hayatı zindan edebilir. Sizi gerçekten hak eden birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi olacaktır ama bazı kriterler benliğinizi kaybetmenizi engelleyebilir. 

İlişkinin içindeyken bazı durumları göremeyebilirsiniz fakat kırmızı noktaların farkında olmak geç kalmanızı önleyebilir.

1. Kendinizden şüphe duymanıza neden oluyorsa.

Bir partner size ve düşüncelerinize her zaman destek olmalı, saygı duymalı. Fakat söylemleriyle sürekli olarak size hayatı sorgulatıyorsa yanlış kişi olabilir.

2. Kendinizi onunla eşit hissetmiyorsanız.

Partneriniz sizi sürekli aşağılıyor, düşüncelerinizi yadırgıyor, bulunduğunuz konumu beğenmiyor ve beklentilerinize cevap olamıyorsa ilişkiyi tekrar gözden geçirmelisiniz.

3. Hayallerinize saygı duymuyorsa.

Hiçbir hayal, ne kadar aptalca olursa olsun, imkansız değildir. Birisi hayallerinize saygı duymuyorsa, size de saygı göstermez.

4. Sadece kendini düşünüyorsa.

78.media.tumblr.com

Hayatla ilgili karar verirken yalnızca kendini düşünmesi, size hiç bir şey sormadan uygulamaya koyması tam olarak bencil bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Bencil biriyle hayat geçer mi?

5. Birden fazla yalanını yakaladıysanız.

Yalan söylemenin ilişkinin içinde hiçbir yeri yoktur. Bu sizi kandırmaktan ve varlığınızı hor görmekten başka bir şey değildir.

6. Size ikinci planda olduğunuzu hissettiriyorsa.

Aile ve arkadaşlar tabii ki önemlidir fakat partneriniz size ikinci planda olduğunuzu hissettiriyor, size söz vermişken onlarla görüşüyor, yalnızca onların fikirlerine kulak veriyorsa oradan koşarak uzaklaşın. Gerçek sevginin konumu karşılaştırılamaz.

7. En son ne zaman tartıştığınızı hatırlamıyorsanız.

Tabii ki büyük kavgalardan bahsetmiyoruz ama en azından bazı konularda farklı fikirleri tartışmanız ilişkiyi canlı tutacaktır. Hiç kavga etmiyorsanız her zaman alttan alan kişi siz olduğunuzdan veya partneriniz sizi takmadığından olabilir.

8. Her şeyiniz ona bağlıymış gibi hissediyorsanız.

İlişkide dengeler kurulmalı. Her iki tarafın da istekleri konuşulmalı. Fakat siz her zaman ona uyumlu halde yaşayıp yalnızca onun sevdiği şeyleri yapar olduysanız burada bir sıkıntı olabilir.

9. Sizi değiştirdiğini düşünüyorsanız.

smg.photobucket.com

Bir ilişkide anlaşabilmek için her iki tarafın da hayatında küçük değişiklikler yapması önemlidir. Fakat bu onu kaybetmekten korktuğunuzdan veya zorunluluktan olmamalı. Ufak tefek şeyler değişebilir ama benliğini kaybetmek üzere isen hemen bu ilişkiden sıyrılmalısın.

10. Güveninizi kırdı ve geri kazanmak için çabalamıyorsa.

Güven bir kere kırıldı mı bir daha yerine getirilmesi zor bir durum. Arkadaşlarıyla birlikte olduğunu söylediğinde kafanızda milyonlarca soru işareti beliriyorsa kendini üzmeye değmez. Tabii bu sadece sizin kuruntunuzsa karşı tarafı üzmeye de değmez.

11. Arkanızda durmuyorsa.

Hayat önümüze her şeyi getirebilir. Kötü zamanlarda destek olabilecek en iyi kişi partnerinizdir. Hiçbir konuda arkanızda durmuyor,  dışarıya karşı sizi savunmuyor veya destek olmuyorsa ondan bir cacık olmaz.

12. Yabancıların önünde rencide ediyorsa.

Bu durum karşınızdaki insanın size hiç saygı duymadığını gösterir. Başkalarının önünde sizi sürekli rencide edip kendini üste çıkarmaya çalışan sevgili, olmaz olsun sevgilidir.

13. Emir kipiyle konuşuyorsa.

Sürekli emir kipiyle konuşan, bir şeyler isteyen kişi hayatınızı zindan edecek demektir. Her şeyin güzel bir söylemi vardır. Rica etmek erdemliliktir.

14. Sürekli sözünüzü kesiyorsa.

Siz konuşurken sürekli sözünüzü kesen biriyle bir ömür geçirmezsiniz. Ne konuşacaksınız ki? Hiç konuşmayın daha iyi.

15. Sizi arkadaşlarınızdan uzaklaştırıyorsa.

Akıllı ve iyi bir insansanız kötü alışkanlıkları olan kişilerden zaten uzaksınızdır. Partneriniz arkadaşlarınızın kötü niyetini hissederek sizi uyarabilir. Fakat yalnızca kıskançlıktan kaynaklanan bu durum hayatınıza saygı duymadığı anlamına gelir.

16. Sürekli bel altı konuşuyorsa.

Konuşulacak çok fazla konu var. Neden? Ayrıca siz istemediğiniz halde size dokunuyorsa bir daha yüzüne bakılmayasıca insan tipiyle birliktesiniz demektir.

17. Kalabalık yerlerde bulunmak istemiyorsa.

Siz kalabalığı severken o sürekli evde takılmaktan, kimsenin olmadığı köşeleri buluşma noktası olarak belirlemekten yanaysa ve sizi toplum önüne çıkarmak istemediğini hissettiriyorsa siz ayrılmasanız da yakında o sizden ayrılır merak etmeyin.

18. Sizi hiç kimseyle tanıştırmıyorsa.

Bir süredir birlikteyseniz ve birbirinizi tanıdığınızı düşünüyorsanız ama hala sevgilinizin bir arkadaşıyla bile tanışmadıysanız hele hele kimsenin sizden haberi yoksa bu bir takılmaca olabilir ya da aldatmaca.

Dolayısıyla yukarıdaki anlattığımız durumları yaşıyorsanız ilişkinizi bir gözden geçirmekte fayda var.

Hayattaki her insan değerlidir. İlişkide kavgalar, problemler tabii ki olur. Yalnızca hak etmediğiniz insanlarla birlikte olmayıp onlarla zaman kaybetmemeniz özgüveninizin yok olmasını engelleyebilir.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
29.08.2018

birkaç kez yalanı yakalamak nedir ilkinde s.ktir edeceksin

29.08.2018

klavyeden yazıldığı kadar basit değil ne yazık ki

30.08.2018

Evliler suskun. Zira öyle bir kapana kısılmış hissediyorlar ki, hayatlarının bittiğini düşünüyorlar şu an. Malesef bu durumu devam ettirirlerse öyle de. Herkes sevgilisini düşünürken bu ağır tespitlerden en az 5 tanesi Türkiyede ki evliliklerin 10 tanesinin 9unda mevcut.

03.09.2018

vurdu gol oldu

29.08.2018

Doğru bu tarz insanlardan uzaklaşmak gerekir.

TÜM YORUMLARI OKU (23)