Birlikte Olduğu Kadının Kocasına Yakalanmamak İçin Metrelerce Yükseklikten Atlayan Adamın Gerilim Dolu Anları

Kurgu mu değil mi bilmiyoruz ancak sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem oldu. O görüntülerde, eve gelen koca, karısını başka bir erkekle bastıktan sonra karısıyla birlikte olan erkeği yakalamaya çalışıyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
27.05.2022

Kurgu mu değil mi bilemem ama kadınlar çok daha usta bu hususta, buna yemin edebilirim 😂 Hayatları şeffaflaşmamış olan insanlar kendilerini namuslu gösteriyor “ulan hepiniz namuslu, sadık da bir ben miyim şerefsiz?” demez mi insan? Siz gizliden gizliye her boku yapıyor, yiyorsunuz, başkasının hayatını ama bir o kadar da merak edip şeffaflaştırıyorsunuz! Herkes hayatına baksın! Ne herkes namuslu ne herkes namusuz ama şu erkekler aldatır mantıkını bir kenara koyalım bence. Her iki cinsten de aldatan sayısı çok. Yüce mevlam herkesi kendi yüreği ile yanı olan insanlar ile birlik kılsın. Kimine dua kimine beddua bu dediklerimi zira sen nasılsan sana da o layık olsun inşâallah 🤓

27.05.2022

feyykkk

27.05.2022

İzlemden kurgu demeyin ben izledim kurgu 😂

Niye izleyiñce kurgu oldugumu anlasiliyor? Bende izledim ve kurgu degil ,görmediniz mi adam düştükten sonra topallayarak gitti . Kurgu olsa o zaman durum daha baska olurdu. Hayatin gerceklerinden bir taneside bu.

TÜM YORUMLARI OKU (8)