Birlikte Öğretici Bir İlişki Yaşayabilecek Olan Yengeç Burcu ve Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç burcu Ay’ın yönetiminde ve duygularının kontrolündedir. Devamlı kalbinin sesini dinler ve olaylara romantik tepkiler verebilir. Oysa Başak burcu Merkür’ün kalbinde yaşayan bir mantık elçisidir. Aklı ve mantığı el vermedikçe hiçbir işe girişmeyecektir. Hayata karşı zıt kutuplardan bakan bu Yengeç ve Başak burçları ilişkide uyumlu tavırlar sergileyebilir mi veya zıt kutuplar birbirini çeker mi, sizler için bu birlikteliğin tüm detaylarını ele alıyoruz!

Başak ve Yengeç’in sabır çektiren ancak zorluklarına rağmen heyecanlandıran aşk ilişkisi ve cinsel uyumu nasıldır, gelin birlikte bir inceleyelim!

Yengeç burçları, yılın yaz zamanları başlarken, 22 Haziran - 23 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelirler. Bu onları oldukça sıcakkanlı ve heyecanlı bir kişilik yapar. Gülümsemeleri oldukça samimidir, insanlara yaklaşırken hep iyi niyetli adım atarlar.

Ancak aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda işler değişebilir. Onlar romantik kişilerdir ve aşk yaşamaktan çok hoşlanırlar. Yuva kurmak ve evlenmek hayalleri en büyük hedeflerinden birisidir. Adeta hayat amaçları budur! Bu sebepten olsa gerek en çok sınandıkları konu da aşk ve ilişkilerdir.

Su elementine mensup olan Yengeç burçları oldukça duygusaldır. Gözyaşları hep damlamaya hazır göz pınarlarında bekler! Bu huyları onları oldukça alıngan insanlar yapar. Ufacık bir ses yükselmesine ya da tartışmaya gelemez. Onlar için birini üzmek çok zordur, bu yüzden kendileri de üzülmek istemezler.

Aile bağlarına çok düşkündürler bu nedenle değer vermeyi iyi bilirler. Hayatları boyunca değer verdikleri insanların kalplerini kırmamak için çaba harcarlar. Bir Yengeç dostunuz varsa sizi mutlu etmek için mücadele ettiğini ve gözyaşlarınıza asla tahammül edemediğinizi rahatlıkla hissedebilirsiniz.

Yengeç burçları bu kadar duygusal olmasının yanı sıra öncü nitelikte bir burç olduğu için çok girişkendir de! Hayat ile mücadele etmeyi ve zorluklar karşısında güçlü kalabilmeyi başaran yegane burçlardandır. Bu nedenle sevdiklerine karşı da korumacı yaklaşacaktır.

Aşk hayatlarında partnerlerinin sağlığına ve mutluluğuna karşı çok duyarlıdırlar. Onlarla aşk yaşamak bir bebek gibi bakılmaya eş değerdir. Kendilerini adeta mutlu etmeye ve huzurlu bir yaşama kavuşmaya adamışlardır.

Yengeç burçlarının gezegeni Ay’dır. Ay tarafından yönetiliyor oldukları için onlar hayatlarındaki sorunları sezgileri ile hallederler. Sezgileri çok kuvvetli olan Yengeç burçları iyi ya da kötü hissettikleri başlarına gelir.

Bu nedenle kararsız kaldıkları konularda iç seslerini dinleyerek seçim yapabilir veya sorunları çözerken kalplerinden geçeni söyleyerek konuşmayı yumuşatabilme becerileri vardır.

22 Ağustos - 23 Eylül tarihleri arasında doğan kişiler Başak burcudur. Başak burçları yazın bitişi ve sonbaharın başlaması ile birlikte hasat zamanı dünyaya geldikleri için de burç simgeleri buğdaydır. Özlerinde, tıpkı doğdukları döneme ithaf eder gibi, çaba harcama, üretme ve karşılığını alma eylemlerini temsil ederler.

Başak burçları için çalışmak çok önemlidir. Hayatta en önemli amaçları titizlik gösterdikleri iş ya da özel konularda başarı yakalamaktır. Bu nedenle muhatap oldukları her olay ya da kişi karşısında planlı olmak isterler.

Başak burçları toprak elementine mensuplardır bu nedenle sakin ve stabil kişilikler olabilirler. Kolay kolay her şeye heyecanlanmaz ancak işler söz konusu olduğunda çok endişeli ve evhamlı olabilirler. Hatta bu duyguları onları sinirsel olarak da zorlayabilir.

Düzen ve tertip takıntıları nedeniyle anksiyete duygusunu çok hissederler. Başak burçları aynı zamanda mükemmeliyetçi bir kişiliğe sahip olur. Her şeyin en iyisini yapacağım, diye diye kendilerini çok üzerler ve hasta olabilirler.

Başak burçları değişken nitelikte bir burçtur. Bu nedenle doğuştan gelen birden fazla işle aynı anda ilgilenebilme becerileri vardır. Onları kolay kolay rahatsız etmek veya algılarını dağıtmak çok zordur. Bir şeye konsantre olduklarında çok pratik bir şekilde işlerini tamamlarlar.

Diğer yandan bu yeteneklerini özel hayatlarında kullanmak konusunda zorlanırlar. Dikkat dağınıklığı veya hiperaktivite gibi özelliklere sahip olabilirler. Soğuk ve mesafeli duruşları nedeniyle yardım istemek konusunda da zorluk çekerler.

Merkür tarafından yönetilen Başak burçları aklın temsilidir. Mantıklarına ve akıllarına uymayan hiçbir işe girişmezler. Önceden plan yapmak ve analiz etmek onların en önemli adımıdır.

Duyguları geri planda kalırken akılları devamlı çalışır. Düşünür, öğrenir ve araştırırlar böylece en doğru şekilde yapmak istediklerini yapacaklarına inanırlar.

Yengeç ve Başak burcu ilişkisinde taraflar hem ayrı ayrı hem de birlikte kendilerini geliştirebilirler. Bu ilişki onlar için öğretici olabilir. Çünkü Bir Yengeç, bir Başak'ın soğuk tavırlarını ve psikolojik korkularını fark edecek ve onlara duvarlarını nasıl yıkacağını öğretecektir. Diğer yandan Başak, Yengeç'e arzuladığı şefkat ve güveni sağlayacaktır.

Yengeç burçları sezgilerini kullanarak Başak’ın iç yüzünü rahatlıkla görür ve iyileştirici gücü ile ona iyi gelmeyi başarır. Başak burcu ise titiz yaklaşımları sayesinde Yengeç sevdiğinin üzerine titreyecektir. Bu onun çok hoşuna gider.

Başak, duygularını kapatmaya ve kendini korumaya alışık olduğundan, Yengeç onları duygularıyla cesur olmaya ve güzel deneyimlere teslim olmaya teşvik eder. Başak ve Yengeç cinsel uyumu da bu noktada ikiliyi birbirlerine yakınlaştırma konusunda başarılı olur.

Yengeç burcu, ilişkide Başak burcuna dokunmayı ve tensel uyumlarını gösterecektir. Bu davranış Başak burçlarının o soğuk havasını alır, ikili birbirine daha çok yakınlaşır.

Bir Başak, Yengeç'in yardımıyla stresi ve kaydı duymayı bırakabilir. Sakinleştirici bir etkisi olan bu ilişkide Başak burcu iletişim yeteneklerini kullanmak zorundadır. Yengeç ile birlikte anda kalmayı öğrendikten sonra onun hayalperest dünyasına adım atmalıdır.

Birlikteyken zıt yönlerden bakmak ve tartışmak yerine yapıcı bir dil kullanmalılardır. Burada Başak eleştirel yönünü törpülemek zorunda çünkü bu ileriye dönük iletişimsel krizleri ve kopuklukları göstermektedir.

Bir Başak mükemmel bir dengeyi hedefler, bu nedenle bir Yengeç'e karşı tamamen dürüst olacak ve bir ilişkide kendilerini güvende hissetmek için tam olarak neye ihtiyaçları olduğunu açıklayacaktır.

Bu ikili arasında sadakat ve güven hakimdir. Birbirlerini dengeleyen ve fayda sağlayan bu ilişkide oldukça mutlu olabilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Birbirine Her Yönü ile Çok Benzeyen İkizler Burcu ve Yay Burcu Anlaşabilir mi?
İkizler Burcu, Anında Etkisi Altına Girebileceği Terazi Burçları ile Anlaşabilir mi?
Boğa ve Oğlak Burçlarının İlişkilerinde Alma Verme Dengesini Sağlayabilir mi?
İnatçı Boğa Burcu ile Özgürlüğüne Düşkün Kova Burcu Anlaşabilir mi?
Mutlu ve Huzurlu Bir İlişkinin Formülünü Bulan Boğa Burcu ve Yengeç Burcu Uyumu!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı