Birlikte Eğlenmeyi Bilen Yay Burçlarının İlişkisinde Uyum Aranabilir mi?

Yay burçların zodyağın en çok eğlenceye meraklı ve gezme sevdalısı burcudur. Bu burcun insanı gereksiz kaygılar ile kendini yıpratmak istemez, adeta yeni şeyler öğrenerek kendini devamlı geliştirmeye odaklıdır. Aşk ilişkisinde de sorunlara ve sıkıntıya gelemeyecektir. Onun için varsa yoksa bir tanecik sevgilisi ve sonuna kadar eğlencedir! 

Yay burcu kadının da daha baskın olan bu enerji Yay erkeğinin özgürlükçü havası ile birleşince ortaya asla yaşlanmayan uzun ilişki çifti çıkar. Bu çift yıllara meydan okur ve içlerindeki çocuğun ölmesine asla izin vermez!

Yay burçlarının ilişkisine daha detaylı bakalım!

Yay burçlarının karakter özellikleri romantik ilişkide uyum getirir mi?

22 Kasım - 21 Aralık tarihlerinde doğan Yay burçları mevsim ortasında doğdukları için değişken nitelik almışlardır. Bu burcun kişisi birden fazla işle aynı anda ilgilenebilir. Birçok sorumluluk alır ve hepsi farklı alanlarda olabilir. Sıkılmak ve sakin bir gün geçirmek onlar için imkansız gibi bir şeydir. Durmadan yeni şeylerle ilgilenir ve kafası devamlı bir şeylerle meşguldür. Duygularını dinlemek için adeta özel olarak zaman yaratması gereklidir.

Yay burcu aşk ilişkisinde ateş elementi nasıl etki eder?

Her ikisi de ateş elementi olan Yay burçlarının ilişkisinde ortalık yanar kavrulur. Bu durum hem olumlu hem de olumsuz anlamda yorumlanabilir. Yay burçları ateş elementine göre hızla öfkelenebilen ve sert konuşmalara ya da kalp kırıklarına açık bir burçtur. Dili çok sivridir, hatta zaman zaman düşünmeden konuşur. Bu noktada aşkta ve arkadaşlık ilişkisinde iki Yay partner oldukça yıkıcı etkilere sebep olabilir.

Yay burcu gezegeni ilişkiye yansıması nasıl olur?

Yay burçları Jüpiter’in kontrolündedir. Bu onları yeni yaşamlara ve kültürlere meraklı yapar. Birlikte uzun gezilere çıkabilir, bir çılgınlık yapıp taşınabilir ve hatta yeni bir hayata başlayabilirler. Birlikte olduklarında birbirlerine bu konularda cesaret aşılarlar. İnanç duyguları yüksek olduğundan ufuk açan konuşmalar yapabilirler.

Aşk ilişkisinde ise Yay burcçları çok ateşli bir ilişki yaşayabilir.

Yay burçları ilişkide her yeri yıkıp, yüksek sesle kavga ettikten sonra ateşli bir öpüşme yaşayabilecek çifttir. Bu ikili arasında yaşanan kavga ve tartışmalar hızla unutulur. Her ikisi de kinci değildir ve düşüncesizce edilmiş sözleri önemsemezler. Çünkü birbirlerini iyi anlarlar. Aşkları da oldukça tutkulu yaşanabilir. Bazıları için bu oldukça yorucu gibi görünse de onlar durumdan memnun olurlar.

Yay burçlarının cinsel uyumları nasıldır?

Tutkulu bir ilişkiden bahsetmişken bu ikili arasında tensel uyum aranabilir. Konuşmadan birbirlerine çekilebilirler. Anlaşmak için sözlere ihtiyaç duymazlar. Onlar yatakta birbirlerinin istek ve ihtiyaçlarını tatmin edici derecede tamamlayabilirler. Hatta ruh eşlerini bulmuş gibi hissedebilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kişisel Özellikleri Birbirinden Farklı Olan Başak Burcu ve Yay Burcu Aşkta Uyumlu Olabilir mi?
İki Ateş Enerjili Burç Aslan Burcu ve Yay Burcu İlişkide Anlaşabilir mi?
Yengeç Burcu, Yay Burcu ile İlişkisinde Güven ve Sadakati Bulabilir mi?
Ateş Elementini Taşıyan Yay Burcu ile Hava Elementindeki Terazi Burcu İlişkisinde Uyum Aranabilir mi?

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...