Birini Överken Ötekini Gömdü: Kemal Doğulu, Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel'in Maskülen Kombinlerini Yorumladı

Bir dönem moda programlarının aranan isimlerinden birisi olan Kemal Doğulu, Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya'yı merceğine aldı. Aramızda Kalmasın isimli programa konuk oldu ve kombinleri yorumladı. İki güzelin, geçtiğimiz günlerde yaptıkları maskülen kombinleri Doğulu'nun kendi üslubunda yorumlayışı ağızları açık bıraktı.

Şimdilerde Hülya Avşar'ın programında Kerimcan Durmaz ve kendi kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar, verdiği fazla dobra tepkilerle gündeme gelen Kemal Doğulu'yu illaki tanıyorsunuzdur.

Aslen kuaförlük ve şarkıcılık yapan Doğulu, bir dönemler moda programlarında jürilik yapmış ve geniş bir kitlenin beğenisini kazanırken kendine has üslubuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Şu günlerde adını Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk sayesinde sıkça duyduğumuz güzel oyuncu Hande Erçel ve gerek şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisi gerekse yer aldığı projelerde yine adını pek sık andığımız oyuncu Serenay Sarıkaya'yı ise mutlaka tanıyorsunuzdur.

İki güzelimizi aynı çerçeveye almamızın sebebi ise bu güzellerimizin yakın zamanlarda benzer bir maskülen stil ile karşımıza çıkmış olmaları. Sonbahar sezonu boyunca ünlü güzellerimizden birçoğunda daha göreceğimizi tahmin ettiğimiz gri ve antrasit tonları ve alt üst takım modeli gören Kemal Doğulu, Serenay ve Hande'yi hemen merceğine alarak oldukça iddialı yorumlarda bulundu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın isimli programda konuşan Doğulu, ''Hande paspal duruyor, dedesinin ceketini giymiş gibi. Serenay tam kıvamında.'' diyerek bir ünlü güzelimizi överken ne yazık ki diğerini gömmüş oldu.

İzlemek isteyenler için👇

İlginizi çekebilir:

Yakın Zamanda Vefat Eden Ünlü İsim Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Annesinin Cenaze Bilgilerini Paylaştı
Kıymetli Şarkıcı Özkan Uğur'un ''Daha Önce Hiç Duyulmayanlar''ı Yayınlandı: İlk Paylaşım Cem Yılmaz'dan Geldi!
Neslihan Atagül Times Meydanında: Nasdaq Kulesi'nde Başlatılan ''I am'' Kampanyasına Katılan Tek Türk Oldu!

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
27.09.2024

Serenaya ne giyerse yakışıyor zaten maşallah

27.09.2024

Hande Erçel sokakta elinde su şişesiyle yürürken, Serenay Sarıkaya ise bir bankanın çok önemli sanat sergisinin gala gecesinde poz vererek fotoğrafı çekilmiş, bu iki tarzı karşılaştıran bir modacının mesleki etik kuralları yok demektir. Zaten bu modacının ağabeyi ni tanıyınca gidip müşkül dinle diyebiliriz ancak adamın tercihleri çok farklı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ